11 éves lány vagyok, de én olyan 15-16-nak érzem magamat. 175 cm magas vagyok, van saját stílusom, és úgy nagyjából véleményem a világról (már amennyire egy 11 évesnek lehet). Nem szeretek az osztálytársaimmal lenni, hozzám képest annyira kisgyerekek. A szüleik jönnek értük, szinte még otthon babáznak, én pedig egyedül járkálok ruhátvenni, boltba stb. Eddig akárkit megkérdeztem, 15-18 évesnek mondott. Szívesebben vagyok a testvérem 15-16 éves baráti körével, és ők is befogadnak engem, tehát nem az van, hogy csak én hiszek magamról túl sokat, hanem tényleg ennyire túlfejlett vagyok.
Engem nem zavar, csak kíváncsi lennék, mitől lehet ez. Agyban is, és külsőleg is túlfejlett vagyok.
Azta..11 évesen 175 cm vagy? Engem is mindig magasabbnak tartottak a koromnál,de nem tudom miért,én csak 170 cm vagyok 15 évesen. Ha tényleg annyi idős vagy,mint mondod,lehet benne valami,hogy kicsit érettebb vagy. Az írásodon is látszik,a veled egykorúak általában nem tudnak helyesen írni,sokszor nem raknak se pontot,se vesszőt még nálad idősebbek se. Szerintem örülj neki,hogy ilyen vagy. Én nagyon gátlásos vagyok soha nem mertem elmenni még a sarki kisboltba se egyedül,és ez azért elég ciki. Bár ruhát venni szívesebben mennék egyedül,mert akkor legalább senki nem szól bele,hogy mit vegyek meg,de sajnos ez nem megy,úgyhogy én nagyon szívesen lennék a helyedben :)
2015. okt. 24. 18:00
12/20 anonim válasza:
Nem tudom, miért kell a kérdezőt oltogatni, ez a pár mondat alapján nekem értelmesebbnek tűnik, mint sok 15 éves.
Egyébként nem tudom, mi lehet az oka, nekem is volt ilyen osztálytársam, aki 4.-ben szivesebben beszélt a 8.-osokkal vagy a tanárokkal, mint velünk. Van ilyen ^^
2015. okt. 24. 18:47
13/20 anonim válasza:
Az intelligencia nem minden, az egoizmus viszont ezerszer ellenszenvesebb az éretlenségnél, márpedig a kérdésből árad az arrogancia.
2015. okt. 24. 18:52
14/20 anonim válasza:
Már a szemem fáj az ilyen kérdésektől.
2015. okt. 24. 20:49
15/20 anonim válasza:
17 vagyok és rám pedig sokszor azt mondják hogy olyan vagyok mint egy 10 éves. Akkor hogy is van ez? :D
2015. okt. 24. 21:50
16/20 anonim válasza:
Utolsó: 16 vagyok és dettó :D
Szerintem örülj neki, hogy ilyen vagy. De azért ne nézd le a többieket, hogyha nincsenek még azon a szinten, had legyenek még gyerekek. Te pedig barátkozhatsz idősebbekkel, ha velük érzed jól magad, nincs ezzel semmi probléma :)
2015. okt. 24. 23:40
17/20 anonim válasza:
Már bocs, de ez kamu. 11 évesen ennyire magas csak hormonzavarral lehetsz! Hiú vagy, és öntelt! Mért lennél inteligensebb másoknál?honnan tudod, hogy a téged körülvevő embereknek milyen a véleménye a világról? Mellesleg 11 éves vagyok, én is 13 évesnek képzelem magam :D van barátom. 11 évesen tuti nem nézel ki 18-nak xD
2016. febr. 21. 17:06
18/20 anonim válasza:
175 cm?
Én is 11 vagyok de csak 165 cm...
2017. febr. 25. 16:59
19/20 anonim válasza:
Hasonlóan voltam, de átmentem kisgimnáziumba, ott kicsit jobb lett a helyzet.
2018. márc. 14. 21:36
20/20 inciiJUHASz válasza:
Ez hormonoktól függ. egyébként meg ismerek pár személyt az instagramon akik fejlettebbek sokkal a koruknál pl. a Varga Krisztofer, édes nővére varga viktória, meg a sogórnőjük Fényes Kriszti. Nagyon divatosak lehet hogya külsőés öltözködés fejlettebb külsőt mutat. A bátyájuk Varga BANDIKA is kb 20-21 nek néz de hallottam már hogy kb 17-18 lehet. neki lesz zenéje is tök jóó :S :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!