Hogyan szedhetném rendbe az életemet?
Figyelt kérdés
Tele vagyok haraggal egyfolytában, viszont a hangulatom nagyon hullámzó. Egyetemista vagyok, apám egy éve költözött haza, és amikor hétvégén hazajövök teljesen felhúz agyilag, mert teljesen kibírhatatlan ember egyfolytában kötözködik, okoskodik és kritizál. Semmihez sincs igazán kedvem csak tanulok, az emberi kapcsolataim is többnyire felszínesek, a barátnőzést is hanyagolom, mert vagy a felélem a csalódottságtól, vagy szimplán a lustaság meggátol abban, hogy továbblépjek, mert még mindig a múlton és a régi barátnőimen rágódok. Szeretném ha tudnék változtatni a dolgokon, de amikor végre úgy érzem, hogy jól mennek a dolgok akkor jön valami rossz ami visszaránt ebbe a semmilyen állapotba.2015. okt. 24. 13:42
1/1 anonim válasza:
Én is épp ilyen helyzetben vagyok! Próbálok pozitívan hozzáállni a hétköznapokhoz, és az apró dolgokban örömemet lelni, emellett elkezdtem önismereti, és pszichológiai könyveket olvasni. Ha van kedved írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!