Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ír minden nap az egész...

Miért ír minden nap az egész karnak, hogy micsi? Mizu?

Figyelt kérdés

Van egy gyerek a karunkon egyetemen, akiről kiderült a héten, hogy nem csak nekem ír minden nap, hogy micsi?, mizu? ,hanem az egész tanszéknek írogat. Jó, persze nem mindenkinek, de ma nagyot röhögtünk, mikor szóba került a srác, hogy milyen idegesítő és akkor tudódott ki, hogy reggel, délben, este is ráír sokszor 10+ emberre. Unalmas és azért kissé idegesítő is, mert nem értem, hogy miért érdekli folyton, hogy mit csinálunk vagy, hogy mizu? Sosem írok neki időben, direkt nem nézem meg az üzenetet, mert folyton csak a süketduma megy, de úgy tűnik, hogy ő szívesen beszélget a semmiről is.

Többen mondták, mikor kiderült, hogy mindenkit "zaklat", hogy nem jelölik vissza inkább ismerősként, mert nem kíváncsiak a sületlenségeire és a gügye poénjaira és nem kívánnak vele közönyös baromságokról beszélgetni.

Miért jó ez neki, hogy szóval tart akár több tíz embert egyszerre? Szinte mindenkit idegesít és sokan ki is nevetik emiatt, nem hiszem el, hogy nem érzi egy kicsit sem, hogy nem kíváncsiak rá. Engem igazából már nem zavar, úgysem írok neki vissza csak órák múlva, amikor van hozzá türelmem. Csak az érdekel, hogy mi visz rá valakit ilyen hülyeségre? 19 éves srácról van szó.

Mellesleg nem kolis és folyton a koliban van és másokon lóg. Állandóan inni akar, bulizni és másokkal lenni. Megesett már, hogy elküldték a plcsába a rámenőssége miatt.

2015. okt. 22. 23:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát akkor megszökik vagy megszökik, jobb nem jut az eszembe. Mondani kell neki, hogy bocs öreg, de ez így nem jó. Aztán ha elég sokáig, elég sokan mondják majd, akkor talán rájön, hogy aklimatizálódnia kellene... Passz, ennyi ami most szerintem jó ötlet lehet, mert inkább neveletlennek tűnik, mint olyannak, akinek valami hatalmas problémája lehet. Ettől függetlenül lehet, hogy van... Esetleg a Magatartástudományi Intézet szóba jöhet, ez valami kisebb volumenű magatartászavar lehet..
2015. okt. 25. 21:51
 12/15 anonim ***** válasza:
***megszokik*** vagy megszökik, bocs, a mesterséges intelligencia...
2015. okt. 25. 21:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, felmegy koliba valakihez és ott is henyél. Vannak páran akik még eltűrik, de nem szívesen. Ma is oda jött beszélgetni és kérdezi, hogy hova megyünk. Mondanám, erre szavamba vág, hogy: "Beb4szni?" Aha, jaja. Álmosoly és folytatom, hogy edzeni. Aztán következő kérdése, hogy pénteken megyünk-e inni? Vagy valahova sörözni? Mondtam neki, hogy még nem tudom, de igazából már beszéltük páran, hogy mennénk bulizni, csak ugye őt pont nem szívesen hívjuk, mert képes eljönni a belépő árával és fizettetni magának mindent. Büszkén mondta múlthéten is, hogy 300 forinttal ment el a koliba "inni" és 600-al ment haza úgy, hogy be is rúgott. Szánalmas..
2015. okt. 26. 19:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Minek fizettek neki?
2015. okt. 26. 23:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyszer fizettem neki, mert nem tudtam, hogy ilyen. Én nem fizetek. A részeg ember meg a koliba gondolom befolyásolható, nem tudom ott mi történt, de még büszke is rá, hogy 300-ból 600-at csinált és be is rúgott.
2015. okt. 27. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!