Mi a megfelelő jelző rám, ha én egész nap elvagyok TV-nézéssel, és semmi más nem érdekel?
Figyelt kérdés
2015. szept. 20. 19:02
1/17 opened paradise válasza:
Testvér! :D
Amúgy mostanában már kéne,de 3 évvel ezelőtt még úgy voltam vele,hogy egy parabolával meglennék egy lakatlan szigeten.
2/17 anonim válasza:
Zöldség. Médiazombi. Konzumidióta.
3/17 opened paradise válasza:
Miért is?
Egy szóval se mondta,hogy miket néz...
Nem '93 van,már nem csak 1 csatorna van.
4/17 anonim válasza:
ilyen biztos nincs. van családod vannak ismerőseid. jársz iskolába, dolgozni, ha nem dolgozni munkát keresni. szóval ilyen nincs
6/17 anonim válasza:
"Nem '93 van,már nem csak 1 csatorna van."
A konzumidiotizmus legfőbb tünete, hogy nem veszed észre a reklámot. Elárulom: alig van perc, amiben ne lenne legalább egy utalásnyi termékmegjelenítés, teljesen mindegy, mennyire rohadtul fizetős csatorna.
7/17 opened paradise válasza:
A kormány a te kisbabádat is elrabolta?
Igen,minden 63. képkocka az,persze...
8/17 anonim válasza:
Végighallgattam a szakot papi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!