Milyennek képzelitek el az ideális férfit? (Bővebben lent)
Milyennek képzelitek el az ideális férfit?
Nem kinézetre gondolok, hanem a tulajdonságaira (belső),szokásaira,viselkedésére,személyiségére.
Lehetőleg minél pontosabban írjátok le (részletesen).
Főleg hölgyek véleményére lennék kíváncsi de nem gond az ellenkező nem válasza sem!
Köszönöm a válaszokat előre is!
Kellemes estét!
Ne piáljon és drogozzon.
Ne csaljon meg vagy ha mégis,legyen annyi esze,hogy ne jöjjek rá.
Legyen egzisztenciája.
Jó legyen a szex.
Lehessen vele beszélgetni.
Mellettem lakozik egy mimtaegyed. Számomra mintaegyed.
Egy bajom van: Képtelen megjegyezni azt amit visszatérően 225886392619-szer kérek tőle.
Ez konfliktusforrást jelent.
Nekem az ideál, ha szabad ezt így, akkor az nem piál, nem cigizik, odafigyel magára, rám és a környezetére, nem lusta, humoros, szeretnivaló szerető.:)
Az ágyban is.
Külsőre: Legyen igényes.
Most ez hülyén fog hangzani, de a külvilág felé legyen határozott, komoly fellépése, otthon meg legyen egy ölelgetni való szeretetgombóc. :D
Párom pont ilyen :D
Először is, ami legfontosabb:kedves, jó modorú, megbízható.A szokásai, nos ez mindegy is, csak gusztustalan szokásai ne legyenek (pl köpködés, brutális rendetlenség, káros szenvedélyek)meg hasonló kategóriákra gondolok...
A személyisége? Nos, én kedvelem a kissé visszafogottabb, titokzatos, "elmélkedő" tipusú fiúkat.A harsány, rámenős pasik, a"rossz fiúk" számomra cseppet sem ideálisak.Egyáltalán nem baj, ha "papucs"!Sőőőt :)Legyen gyengéd, önzetlen, akin látszik, hogy tényleg törődik társával is.Érzelmes, az sem baj, ha érzékeny lelkületű.De az életben talpraesett , képes és szeretne is minden téren biztos hátteret nyújtani.
Külsőt érintve annyit tennék hozzá, hogy nem fontos persze hogy modell külsejű legyen ( ne legyen kigyúrt, vagy valami extrém külsejű, mert az inkább taszító).Ápolt legyen és azért látszzon hogy egészségesen próbál élni, ad magára úgy normális keretek között...
Egy dolog az igény és elvárás, másik dolog a valóság.
Senki nem gondolja, hogy biztos fog ilyet találni.
De arra törekszik, hogy minél több meglegyen a felsoroltakból.
Szerintem sem írtak egyáltalán nagy elvárásokat..Ezek szerintem a minimum.
Még várok válaszokat, minél részletesebbeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!