Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tudom elfogadni, hogy...

Nem tudom elfogadni, hogy sosem leszek gazdag?

Figyelt kérdés

Külföldön élünk. Magyarországon már jónak, itt olyan "bevándorló-átlagnak" számít az életszínvonalunk.

Viszont nagyon sok ismerősöm van, akik elképesztő jól élnek. A nők többnyire nem dolgoznak, mert nem kell nekik.

És a színvonal, amin élnek..elég annyit elárulnom, hogy az egyik lánynak egy pár cipője vagy egy ruhája ér annyit, mint amennyi az én havi fizetésem.

Ilyen magas színvonalra sosem fogom tudni feltornázni magam, mert őket vagy a szülők támogatják, vagy örököltek, vagy jól házasodtak.

Mindig nézegetem a boltban a gyönyörű drágább holmikat, és szomorú vagyok, hogy ami nekik alap, az nekem csak álom, hiába igyekszem.

2015. okt. 20. 20:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Nem mindegy más mennyiből él?

Magaddal foglalkozz,és találd meg a lelki problémáid forrását,mi az,miért irigykedsz ennyire másokra.

2015. okt. 20. 21:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Lépj túl ezen akármilyen nehéz. Nekem is fáj hogy nincs autóm míg más nő aki jól ment férjhez az Mercedessel meg Audival jár..

Törekedj arra hogy késöbb jobb legyen.

Milyen márkák és ruhák azok amelyeket az imseröseid megengedhetnek maguknak? Hol élsz, Németország? Münchenben vannak nagyon gazdagok de azokat utolérni lehetetlen.

2015. okt. 20. 21:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Osztom a 6-os válaszoló véleményét.

Gazdasági szakra járok és tudom, hogy a biztos, élvezhető megélhetéshez nem kell gazdagnak lenni, csak tudatosan kell bánni a kézzel. Hátránya, hogy nem most, hanem majd 5 év múlva éred el a kívánt szintet, de valamit valamiért.

"mert aki biztos mindig magában

annak a szerencse ott jár mindig a nyomában"

Kowalsky meg a Vega

2015. okt. 20. 21:46
 14/17 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__72890..

Ez is te vagy, az 100%. Ma nagyon rápörögtél a témára..

2015. okt. 20. 21:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz változtatni az eddigi szemléleten akkor lehet hogy soha sem leszel gazdag.

Nem az elérhető pénz mennyisége miatt, hanem mert sohasem lesz elég az ami van. Mindig fogsz találni "még gazdagabbakat."

2015. okt. 20. 21:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha abban merülnek ki az életcéljaid, hogy drága ruhákat vásárolhass, akkor jobb is, hogy nem vagy gazdag.
2015. okt. 20. 22:17
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ha ebből indulsz ki, és tegyük fel elérnéd az ő szintjüket, akkor pedig az volna a gond, hogy másoknak még nagyobb autója vagy úszómedencéje van, vagy ötcsillagos hotelbe mehet nyaralni.

Ezt a gondolatfolyamot állítsd meg MOST, különben nem fogod élvezni az életedet!

2015. okt. 21. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!