Titeket zavar, ha valaki rendetlen?
Van saját szobám, de nem igazán használom (az ok, hogy alig vagyok otthon), és sajna sosem voltam jó helytakarékosságból meg rendrakásból, így a konyhától a társalgóig minden felé vannak ruháim, egyéb kacatjaim.
A fürdőszobában sorban állnak a flakonok, és a nemrég néhány polcról lezuhanó könyv ébresztett...
Mennyire taszító ez egy fiatal nőtől?
(kosz nincs, mielőtt valaki felveti)
22N
Őszintén, engem zavarna. Az rendben van, ha valakinek a szobájában nincs rend, mert az a saját kis kuckója és ott aktívan éldegél, pakol és hasonlók. Nagyobb tanuláskor nálam is mindenhol jegyzetek és papírok vannak.
De a ház egyéb részein elég zavaró tud lenni... Zuhanynál, amikor veszem el a tusfürdőt, de egyensúlyozni kell az ott lévőket, hogy ne potyogjanak le. Vagy a fogmosópohárnak helyet keresni... A konyhában pedig minden arrébb pakolni, ha épp enni akarok kiéhezve... Na, ezek engem igencsak zavarnak srácként! :D
Rendetlenség, vagy kontrollált káosz? Nem mindegy melyik, de nagyon vékony határ választja el a kettőt.
Annyi választja el a kettőt, hogy kontrollált káoszban tudod, hogy hol vannak a dolgaid, és kb ott vannak ahol használni szoktad őket
Kontrollált káosz engem nem zavar, nálam is mindig az van, sokkal gyorsabban megtalálok mindent így mintha elpakolnék mindent.
De ez a fürdőszobában állnak a flakonok, meg leesnek a dolgok a polcról már nem annyira oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!