Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem szomorít el,...

Titeket nem szomorít el, amikor lepontozzák a válaszotokat?

Figyelt kérdés

annyira elkeserít,amikor látom hogy le van pontozva az összes válaszom(meg a többiek válasza is)

komolyan van aki ebben leli az örömét,hogy nyomogatja a piros kezeket anélkül,hogy elolvasná a válaszokat?

próbálom nem nézni őket,de ha visszanézem,hogy mit írt hozzá a kérdező,akkor úgy is látom.

pár éve volt egy fiókom,ott 90+%ban hasznos válaszokat adtam az átlag szerint.

a mostani fiókom %-át inkább le se írom..pedig van amikor pl tudományos,vagy házifeladat kérdéseknél leírom a helyes eredményt, és a számolást, erre jön pár troll akinek gőze sincs hozzá és lehúz 0%-ra.. és akkor jön még pár ember ők is leírják a jó eredményt,ők kapnak 100%-ot, én meg maradok 0%-on, pedig ugyanazt a helyes eredményt írtam le.

2015. okt. 19. 09:29
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

múltkor volt egy kérdés,hogy melyik milkacsoki a kedvenced. leírtam hogy melyik, le lettem pontozva. utána más leírta ugyanazt az ízt,ő fel lett pontozva. komolyan nem értem:D

vagy tetszik az xy név nektek?

erre aki azt írja,hogy igen, le van pontozva. aki azt írja nem,az is le van pontozva..:D érdekes

2015. okt. 19. 11:13
 12/30 A kérdező kommentje:
nem ez a legnagyobb problémám,de kicsit rosszul esik
2015. okt. 19. 11:14
 13/30 anonim ***** válasza:
19%

Hahahaa...

Sokat kell még fejlődj. :)

2015. okt. 19. 11:31
 14/30 Sunshinedoll ***** válasza:
84%
Nem érdekel. Igazat szoktam írni, illetve a tudásomhoz mérten válaszolok, ha valamiben nem vagyok biztos, nem válaszolok egyáltalán, de sokszor sokszor olyan stílusban, ami sokaknak esetleg nem tetszik, mert nem vagyok kifejezetten tündibündi, arról meg nem beszélve, hogy akik lepontoznak, azok általában csak ehhez értenek és másra sincs gondjuk.
2015. okt. 19. 12:25
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak az csípi a szemem amikor a teljesen normális válaszok le vanak pontozva, illetve a vélemény niylvánításnál egyáltalán vannak pontok.
2015. okt. 19. 12:34
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán. Gyakran válaszolok érzékeny világnézeti témákban is, pl. vallás, politika, abortusz, családi kapcsolatok stb., ott fel kell erre készülni. Ha az ember sarkosabban fogalmaz, akkor hiába ír igazságot, akkor is le lesz pontozva. Akinek elevenébe talál, az rögtön lepontoz. Szerintem lényegtelen a százalékot figyelned.
2015. okt. 19. 12:57
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nem tudják mit jelent ez a funkció. Ez elvileg azért lett kitalálva, hogy ha valaki hasznos választ adott, azt mások díjazzák és ebből fog majd látszani, hogy az illető mennyire "hieteles" úgymond, mennyi hasznos választ ad. Csak sokan azt hiszik, hogy a facebookon vannak, ahol lájkolgatni lehet ami tetszik és ami nem csak ezen van dislike is. Hogy valaki nem ad hasznos választ vagy olyan választ ad ami nekem nem tetszik az nem ugyanaz, de sajnos az emberek többsége nem éri el azt az értelmi szintet, hogy ezt felfogja.
2015. okt. 19. 13:15
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
hát az a legjobb, mikor pl egy egyszerű igen nem kérdést lepontoznak, hogy pl. bejön ez a páwa srác és ha valaki igent ír, akkor egyből lepontozzák :DD meg ilyenek... valaki ezt élvezi, ez a fétise és mi örömet okozunk neki
2015. okt. 19. 13:27
 19/30 anonim ***** válasza:
45%

Látom, itt is le lett valaki pontozva. De pont itt???

Én nyomtam nekik egy zöldet :)

2015. okt. 19. 13:33
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Rossz dolognak, feleslegesnek, haszontalannak tartom ezt a pontozásos rendszert. Ha igazat mondasz és nem azt amit a többség hallani szeretne, akkor máris lepontoznak. Aki nem képes elmondani írásban a véleményét, annak ne legyen lehetősége pontozással sem minősíteni olyanokat, akik legalább veszik a fáradtságot és normálisan hozzászólnak valamihez. Minimum az lenne a korrekt, ha csak olyan pontozhatna, aki már hozzászólt az adott témához. Sokszor szélsőséges eszméket valló emberek pontoznak le olyan válaszokat, amelyekkel egyébként ténylegesen segíteni lehetne a kérdezőnek.
2015. okt. 19. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!