Csak én szeretem az őszt, és a folyamatos, borús-esős időt?!
Szinte már kisgyermekkorom óta szeretem az esőt. Amikor nem vakítja ki a szemem a nap, és amikor szürke minden.
Régebben nem igazán szerettem eljárni otthonról, kamaszkoromban, ezert mindig vártam, hogy essen az eső, mert úgy ugyebár nem kellett nagyon kimozduljak.
(Később ez persze megváltozott, semmi sem tántoríthatott el a bulizástól)
De időközben fiatal felnőtt lettem, és valahogy megmaradt az eső szeretet. A borús napoké, akkor érzem magam igazán elememben.
Reggeli köd, szitáló eső, vagy épp csendes nyugodt áztató cseppek..egyszerűen fantasztikus számomra. Nah meg a színek...csodás :)
Azért tettem fel a kérdést, mert sokan meg velem ellentétben ilyenkor búskomorak, bánatosak stb, és napsütésért könyörögnek.
Én meg fordítva, mikor kisüt a nap akkor érzem magam olyan furán, vagy inkább elkeseredetten...
24/F
gilisztaszag baccammeeg :D :D
aszittem, az sárszag. :D
tegnap láttam egy giliszta hulláját, kisebb pocsolyába fulladt a szegényem, nem volt szag körülötte...
gilisztaszag :D :D :D :D najóóó, befejeztem, nem szoktam ennyit szmájlizni, de .ez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!