Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen jellegű képek/egyebek...

Milyen jellegű képek/egyebek feltöltését tartod a Facebook túlzásba vitt használatának, és milyenekről gondolod, hogy belefér?

Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 21:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok, hozzateszem: akik naplónak használják a fb-ot, és elmesélik,mitörtént velük. Nem a vicceseket, hanem unalmas dolgokat, pl. van egy ismerős, aki mindent kirak a kutya-macska napjáról: fél holnapi orvostól, mennek, túlvannak, ilyen és olyan volt, ettek, ittak, így néztek,úgy néztek, gyorsan futottak, stb. ... folyton képet is tesz fel, és folyton szidalmaz valakit.
2015. okt. 15. 09:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ. A kérdés első felére kaptam leginkább, örülök, ha azt is leírjátok, mi az, ami szerintetek még belefér.
2015. okt. 15. 19:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem sok fotózást-kedvelő ismerősöm van a környezetemben, akiktől mindig szívesen veszem a kreatívabb, szépen elkészített saját fotókat.

Ha olyan emberek posztolnak az életükről, akiket jófejnek/aranyosnak tartok, azt kedvelem.

Szerintem mindenki más-más jellegű képeket posztolgat a facebookjára, ami neki jó, túlzás mindig az, amikor úgyanarról a témáról gyakorisággal.

Az is nagyban facebook mániáról árulkodik, amikor arról posztol, hogy "tanulnia kellene" vagy "ezt meg azt szeretné", "boldog szeretne lenni", stb. amikor nem az életéről posztol, hanem épp ellenkezőleg, az élet-hiányairól.

2015. dec. 22. 18:25
 14/15 anonim ***** válasza:

# 12

Szerintem erre nincs speciel jelleg. Ha olyat posztolok, amiről tudom, hogy ismerősöknek tetszik/érdekli őket, szerintem belefér. Ez lehet bármi ízlés szerint, persze vannak olyan emberek, akikről az lehet a benyomásom, hogy "nem hiszem, hogy valakinek ilyen izlése van".:D

Szerencsére van olyan opció, amivel beállíthatom, hogy ne mindenki nézze cuccaim (távoli/közeli ismerőseim csoport)

2015. dec. 22. 18:37
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi.

Szerintem ez jól meg lett fogalmazva:

"Szerintem mindenki más-más jellegű képeket posztolgat a facebookjára, ami neki jó, túlzás mindig az, amikor úgyanarról a témáról gyakorisággal.

Az is nagyban facebook mániáról árulkodik, amikor arról posztol, hogy "tanulnia kellene" vagy "ezt meg azt szeretné", "boldog szeretne lenni", stb. amikor nem az életéről posztol, hanem épp ellenkezőleg, az élet-hiányairól."

2015. dec. 23. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!