Idővel hozzá lehet szokni a korán keléshez?
Figyelt kérdés
Az elmúlt egy évben nem nagyon volt olyan helyzet, hogy nagyon korán kellett kelnem, de most a munkahelyem miatt igen. Rosszul alszok, mert tudom hogy hajnalok hajnalán csörög az óra, botorkálhatok a sötétbe, a buszúton is tartani kell magam el ne aludjak, mert elvisz a buszi ha elfelejtek leszállni. Idővel hozzá lehet szokni? Mert lelkileg meg fizikailag is elég nehezen viselem még.2015. okt. 10. 09:55
1/5 anonim válasza:
Ha rendszeresen korán kelsz, sokkal jobb mint 3 muszakban dolgozol felvaltva. En orulnek, ha minden reggel koran kene kelnem, mert tudom, hogy delutan otthon lehetek :)
2/5 anonim válasza:
Persze, még meg is szeretheted. Halgass zenét útközben, ami feldob, zuhanyozz ébredés után jó forró vízzel, igyál egy finom kvt... Bármi reggeli kis rituálé, amit szívesen csinász feldobja a napod.
3/5 anonim válasza:
Meg lehet szokni, de soha nem fogod szeretni és mindig úgy érzed, hogy belehalsz a felkelésbe. Vannak a bagoly és a pacsirta típusú emberek, ha te inkább bagoly vagy, szóval délután és éjjel vagy aktívabb, akkor ez genetika, el kell fogadni.
4/5 anonim válasza:
Hozzá lehet. Én tavaly mindig 7-kor keltem, most másik suliba kerültem, szóval 4-kor kelek. Eleinte rossz volt, nem tudtam elaludni még nyugtatóval sem, felkeltem vagy ötször egy éjszaka, de másfél hónap után már minden jó.:)
5/5 anonim válasza:
próbálj meg egy napi rutint beépíteni az életedbe, ha 6kor kell kellned akkor feküdje le mindig 10kor, de ne egyik nap éjfélkor, másiknap 11kor majd utána meg egykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!