Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolnátok egy ilyen...

Mit gondolnátok egy ilyen lányról? Min változtassak, és hogy?

Figyelt kérdés
Általában kedves de ha feldühítik és valaki idegesíti akkor nagyon gonosz lessz.barátságos az emberekkel,nyitott mindenre,de nem szereti a kisgyerekeket.ha valakit utál azt sokszor piszkálja.ha valakivel jóban van azzal nagyon kedves,próbál neki mindenben segíteni.néha hisztis.hülyeségeket csinál ha unatkozik vagy olyanja van és emiatt az emberek hülyének nézik.szereti az állatokat,az animéket és a k-pop-ot.tele van energiával.ha olyan emberek közt van akik piszkálni szokták vagy csak nincsenek jóban akkor alig beszél de ha a barátaival vagy a családtagjaival van akkor be nem áll a szája.sokat olvas és néha novellákat,verkeket,dalokat ír.sorozatmániás és kicsit önbizalom hiányos. Ti mit gondoltok az ilyen lányokról? barátkoznátok ilyenekkel vagy messze elkerülitek őket?

2015. okt. 8. 20:20
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
0%
Hát ha össze kéne foglalni az életrajzod, akkor a dinka és az elmebeteg közt ingázna, megemlítetted a hisztit, de remélem ez nem olyan hiszti, hogy ha valaki kérdez tőled valami baromságot egyből elkezded a dizsit, de ez elvétve olyan vagy, mint én, nem baj ha van benned egy kis ölni vágy, nálunk is van egy olyan srác akinek állandóan beszólogatok a barátnőimmel, és mindenki úgy hív minket, mint a "Nagy négyes" és ha összeveszünk azt mindenki tudja az első másodperctől. Ahogy mondtad az unatkozást, hát ha órán unatkozom, vagy elkezdem a hülyeségeimet, vagy a padtársammal építünk "Birodalmakat"(körzőből, ollóból stb.) Ja és teljesen egyet értek azzal, hogy nem jó ha valaki unalmas, az egyik osztálytársamnak két mozdulata van és rohadtul halk, meg nem beszél semmit és ez már szinte utálatos. Hát a kérdésedre a válaszom az lenne: Igen barátkoznék, mert jó fejnek látszól!XD
2015. okt. 9. 22:19
 12/25 anonim válasza:
100%
Tehát ha ismeretlen emberek azt mondják neked, hogy változz meg, akkor te azonnal meg fogsz változni? ... szerintem pont azon kéne változtatnod, hogy ennyire meg akarsz felelni az embereknek -_-" sosem értettem az ilyen kérdéseket.
2015. okt. 9. 22:45
 13/25 A kérdező kommentje:
csak kíváncsi voltam a véleményekre.anyira nem szoktam piszkálni az embereket.csak van egy osztálytársam aki pillanatok alatt fel tud idegesíteni,és vele van ez a piszkálós dolog.még azt nem írtam hogy régen nagyon sokat hazudtam mindenben.mára már próbálok nem hazudni mert hülyeség és a másik féllel szemben nem fer mert tudom hogy ők nem nagyon szoktak nekem.csak az a baj hogy anyiszor csináltam hogy már szinte ösztönös lett.de már ott tartok hogy ha észreveszem hogy valami apróságban hazudtam akkor egyből javítom azzal hogy pl.: "el ne hidd!!,ilyesmikkel.szóval rajta vagyok az ügyön.köszönöm annak aki végigolvasta :3 Ui:még azt kihagytam hogy nagyon ügyetlen vagyok(ezen azt kell érteni hogy sokat esek,meg ilyesmik) na mégegyszer köszönöm
2015. okt. 10. 09:31
 14/25 A kérdező kommentje:
ezekről a dolgokról mi a véleményetek???
2015. okt. 10. 09:32
 15/25 anonim válasza:

Én úgy vagyok hogy minden ember egyedi, DE már divat lett hogy másokat utánoznak ami tök felsleges, mert ha önmagadat adod úgy a jó.

Meg ha a barátaid igaz barátok nem szólnak le az ilyenért pl én úgy vagyok hogy szeretek minden felesleges dolog alól kibújni (lusta vagyok), mert nem szeretek feleslegesen energiát veszíteni.

Szóval úgy vagy jó ahogy vagy, szerintem ha ismernélek lehet sőt biztos hogy jóban lennék veled mert szimpatikusnak tűnsz.

Bocsa regényért 16/F.

2015. okt. 10. 17:18
 16/25 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :3
2015. okt. 10. 18:56
 17/25 Lunariana válasza:

En olyan emberekkel baratkoznek aki: okos(a megtanultakat remekul tudja "hasznalni".Okos nem attol lesz valaki, hogy mindent bemagol! Tanulni sokat kell!( ez is igaz),de nem lesz attolmeg valaki okos). Az en eloleny idealom: bolcs, jo kardforgato, jo ijjasz, kovacsolo (bar az utolso harom mar ritka), tanult, muvelt (biblia ismero, zenei muagak kozul nehanyat ismero, hangszeren jatszo, fessen - nem kell tudnia, de probaljon- ,versiro.) Nyilt (en nem az ember fele gondoltam, de sok minden erdekelje), es oszinte. Meglehessen benne bizni, ne kelljen minden szavaban ketelkedni. En meg szeretek olvasni, es rajzolni. En viszont megfigyeleseim alapjan azt allitom, hogy az emberek 10/8%-a ostoba. egyszoval en maganyos (orulok neki,mert igy nem jarnak a nyakamra), es 'zord" vagyok (sokak szerint), es utalom a nyavogast (embereszrol). Velem csak olyasvalaki tud beszelni aki tud sakkozni/ katyazni.

Egy a vaszom amit mar ki is talalhattal: nem baratkoznek.

En onbizalomban "tengek".

2015. okt. 10. 22:53
 18/25 Lunariana válasza:
Elozo valasziro: U.I.: 13/l.
2015. okt. 10. 22:57
 19/25 anonim válasza:
Uhh én pont ilyen vagyok ^-^
2015. okt. 11. 16:41
 20/25 A kérdező kommentje:

17-es.jó sokat vársz.nem lennénk jóban az biztos.de azért köszönöm a válaszod :3

szeretek szórakozni és nekem olyannak tűnsz aki egyből hülyének nézne XD dehát én ilyen vagyok,szóval..hát ez van

2015. okt. 11. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!