Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért nézik le és...

A nők miért nézik le és néznek át a melósokon?

Figyelt kérdés
2015. okt. 5. 20:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Akkor ez a lényeg! A melós 80-160-ig keres míg egy diplomás tanult ember 200-...-ig. De ettől okosabb is? Vagy az ész nem számít?
2015. okt. 5. 22:08
 12/20 anonim ***** válasza:
18%
Aprópénzből hogy akarsz megélni? Hogy tartod el a feleséged, ha teherbe esne? Mit csinálnátok, ha te valamiért keresőképtelen lennél hirtelen? Tartson el az asszony? Miből raksz félre egyáltalán?
2015. okt. 5. 22:10
 13/20 anonim ***** válasza:
55%
Ne általánosíts. Én például csak akkor gondolok róluk csúnyákat, ha utánam fütyülnek, egyébként nagyra tartom a munkájukat. Kétkezi munkára mindig szükség volt, van és lesz, sztármenedzserekre nincs.
2015. okt. 5. 22:14
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
Ilyenkor áldom a sorsot,hogy homoszexuálisnak teremtett. Amilyen vita most itt kialakult arról,hogy milyenek a nők stb... :D
2015. okt. 5. 22:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik nő csak a fizetés mértéke miatt van valakivel és a szerint válogat ,az kb semmit nem ér, egy nagy nulla ez nem kapcsolat. Akkor ezerszer egy prosti aki őszintén megkéri a fix tarifát és soha nem fáj a feje..
2015. okt. 6. 00:27
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

De ez a poén, hogy a nők által annyira lenézett szakmák kifejezetten jól is kereshetnek. Kőművesnek is lehet saját vállalkozása vagy egy festőnek, és nagyobb munkákból messze jobban él, mint egy diplomás alkalmazott.

Csak az emberek inkább a külvilág felé szeretik mutatni magukat, meg a fiatal nők is inkább azzal hencegnek hogy milyen jó munkája van a pasijuknak, és nem azzal hogy "hát, retkes kőműves..."

2015. okt. 6. 10:22
 17/20 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom ki hogy van vele de ezerszer férfiasabb vagánabb egy fizikai munkát végző de nem bunkó férfi aki meg tud javítani valamit, tud alkotni a semmiből egy épületet,be tud kötni egy komplett vízvezetékrendszert egy házba ,hogy az jó is legyen, meg tud szerelni egy elromlott autót stb .Lehet piszkos ,meg is izzad de mégsem egy "irodista pitsa" szintjén tesped valami üvegfalu épületben és egész nap nem csinál semmit csak ül egy monitor előtt és ütögeti az entert, és pletykál. Lehet hogy ebben a kifacsart társadalomban az utóbbinak több pénzt adnak,de teljesítményben férfiasságban egy nagy nulla egy öltönyös pingvin.
2015. okt. 6. 10:34
 18/20 A Tengerész ***** válasza:
100%
Ez határozottan meglep, régen nem így volt. (71 éves vagyok) Akkoriban azt nézték le akiben nem volt elég fantázia. Azt meg nem hiszem(amit itt páran pedzegetnek, hogy csak a pénz számítana, a diploma nem azonos a keresettel. Egy diplomás tanár kevesebbet keres mint egy jó villanyszerelő, tehát valahol máshol kell az okot keresni. Ha így elfantáziátlanodtak a lányok mostanra, akkor az baj, de lehet, hogy személyes kudarcodat vetíted ki általános jelenséggé, talán kevés benned a csillogás melós létedre, vagy pedig egyszerűen hülye libáknál próbálkoztál sorozatban.
2015. okt. 9. 07:49
 19/20 anonim válasza:
78%
Egyetértek 17-es válaszával. 34 éves nő vagyok és autószerelő a férjem. Világ életemben a "melós" pasik tetszettek kantáros ruhában, két dolgos, férfias kézzel. Nekem nem az a férfi, aki ingben, okoskodva nyomogatja az entert az irodában, mert nem érezném biztonságban magam melette. A férjem bármit képes megcsinálni, legyen az vízszerelés, villanyszerelès, kőműves munka... Ne általánosítsatok, mert nem csak pénzéhes nők vannak. Ne legyen lusta, szeressen, legyen őszinte. Sokkal nagyobb értékek ezek bárminél. Öt éve a férjem és várjuk a második babánkat szeretetben és szerelemben. A kollégái is mind nagycsaládosok és nem milliomosok.
2015. okt. 9. 20:00
 20/20 anonim ***** válasza:
87%
Csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy gyarapítsam ezt a tábort. Mi ugyan csak nemrég vagyunk házasok a férjemmel, aki kőműves. Nekem is világ életemben a fizikai munkát végző emberek alkata jött be. Ezt a fajta szép arányos izomzatot nem lehet összehasonlítani a konditeremben felfújt műizmokkal. Bármit szeretnék az otthonunkban, azt meg tudja valósítani. Nem iszik, nem dohányzik, kedves, megbízható, szorgalmas, szórakoztató, és OKOS férfi. A fizetése ugyan annyi volt, mint nekem DTP operátorként. Most hogy megszületett a kislányunk, külön vállalkozásba kezdett, és már 3x annyit keres, igaz többet is dolgozik, kedves 12-es válaszoló... Egyébként egy aktakukaccal is bármikor történhet valami... A munkatársainak is mind csinos barátnője van. Ez inkább egy jó szűrő, ha egy csaj leragad az anyagiaknál, és nem is érdekli milyen más értékei lehetnek a jövendőbelijének, akkor nem is érdemes vele foglalkozni. Örülj neki hogy időben kiderült hogy ilyen.
2015. okt. 14. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!