Most akkor velem van a baj?
nyilván pályakezdőként 0 tapasztalattal és háttérrel még elég nehéz lenne belevágni a lecsóba
különben sem írtam le az egész életemet, ahogy te is olvashattad, az egyik, a többihez pedig még hosszú vezet ;)
Veled semmi baj sincs. Anyukáddal viszont van. Engem mindig megijeszt, hogy néhány szülő úgy érzi, hogy a gyereke a klónja. Egyáltalán nem kell egyetértened anyukád életcéljával, nyugodtan válassz sajátot. Az pedig elég gyerekes viselkedés, hogy ha valakinek más az életcélja, mint nekem, arra ideges leszek és otthagyom.
A legtöbb embernek 15 évesen még nincs életcélja. Valami körvonalazódik, de az még nem életcél. Az sem, ha valaki azt mondja, hogy gazdag akar lenni. Ki nem akar? Az életcél nem egyenlő azzal, hogy van egy kívánságod. A cél komplettebb, lépésekből áll és hasonlók. A mai társadalomban pedig nem csoda, ha 15 évesen nincs valakinek életcélja. Tőlem soha, senki meg sem kérdezte. Kb. most, 22 évesen kezd körvonalazódni, mert most vagyok egyetemen és most érzem a súlyát a dolognak. Rengeteg 25-30 évest ismerek, akinek még szintén nincs életcélja.
Persze, idősebb fejjel könnyű odamondani, hogy 15 évesen legyen életcélod! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!