Miért van az, hogy a fiúk szerint "jó csaj vagyok"a lányok szerint "ribi"? Nem értem.
Egyáltalán nem, kedves szövegértelmezési gondokkal küszködő barátom. Az osztályomban nagyon sok lány rendkívül csinos volt, de egyikről sem gondoltam, hogy ribi lett volna. Viszont a másik osztályban volt egy beképzelt kis hölgyemény, aki mindenkinek tüske volt a szemében, mert kiállhatatlan volt.
Minden éremnek két oldala van. Az, hogy a kérdező mit mond, és az, hogy mi a valóság nem feltétlenül ugyanaz. Én ezzel nem azt mondom, hogy a kérdező hazudik, pusztán azt, hogy messziről jött ember azt mond, amit akar.
Ha a közvetlen közelében mindenki úgy gondolja a kérdezőről, hogy egy ribi, akkor egy kicsit elgondolkodtató, hogy vajon az egész közösség téved-e, vagy esetleg a kérdezőnek van olyan magatartása, amit ők nem szívlelnek.
Mindenki szálljon magába és csak azután kezdje felelősségre vonni a többieket a viselkedésük miatt.
Aki még mindig nem érti, hogy mit mondok, az nyilván nem egy társadalmi agytröszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!