Miért indul hátránnyal az aki kislányos külsővel rendelkezik?
Azt hiszem én is hasonló cipőben járok, kislányosabb vagyok talán az átlagnál, törékeny, semmi smink és észrevettem, hogy talán emiatt lekezelőbbek velem, mert ki sem nézik belőlem, hogy nagy szám is tud lenni, mivel ártatlannak tartanak. Engem is nagyon idegesít, mert duplán kell harcolni azért, hogy az idősebbek részéről is meg legyen a kölcsönös tiszetlet, ami úgy gondolom, alap kellene, hogy legyen, mégis nehéz kivívnom, talán elsőre komolyan sem vesznek.
Sokat gondolkoztam, hogy lehetne ezen változtatni, de nem jutottam semmire. Illetve én is elgondolkodtam már rajta, hogy tegyem tönkre a külsőmet (szolárium, tetovált szemöldök, tonna smink) és legyek mű?
"Ha meg bemegyek pl a dohányboltba hogy használjam a kávé gépet egyből ordít velem a nő hogy mit képelek én butus kislány,hogy bemertem menni.Hivatalos ügyeknél is hogy jöjjek vissza szülői meghatalmazással meg sem várva hogy reagáljak kéri a következőt,viszont nem válhat valakiből agresszív kismalac csak azért mert így bánnak vele."
Nem agresszív kismalacnak kell lenni, hanem ki kell állni magadért! Ki a pénisz az ügyintéző/eladó, hogy úgy bánjon veled, mint egy kutyával, csak azért mert fiatalnak nézel ki?! Ha nem tisztel téged, akkor viselje a következményeit! Hívom a főnökét! Aztán beszélgetek valami értelmesebb emberrel, nehogy már egy ügyintéző szórakozzon velem.
Kérdező kommentje:
"Hivatalos ügyeknél is hogy jöjjek vissza szülői meghatalmazással meg sem várva hogy reagáljak kéri a következőt,viszont nem válhat valakiből agresszív kismalac csak azért mert így bánnak vele."
Ba. Szki, állj a sarkadra, ha egyszer elmúltál 18. Ha pisztoly tartanak valaki tarkójához, akkor pech, de minden szituból ki lehet hozni a lehető legjobbat - ami valamikor alig valamicske lehetőség, de sokszor elég sokat ki lehet hozni.
Elküld a Csába az ügyintéző? Csapj az asztalra! Élj a jogaidal.
Plusz javaslom nézni a dolgok pozitív oldalát IS. Örülj a szépségednek, és élj vele.
Érdekes különben, hogy miközben meg van benned az "agresszív kismalac", ahogy látom komentjeidet, a való életben kisnyuszi akarsz lenni. Holott láthatólag van képességed kiállni önmagadért. Akkor nosza! Persze oltogathatod a válaszolókat, de avval nem oldod meg a kérdésedben megfogalmazott problémádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!