Van olyan lány aki szivesen beszélne egy olyan fiuval több lent?
Figyelt kérdés
Én 16 éves vagyok fiu(testben) de inkább érzem magam nőnek és női ruhákba is szeretek lenni meg nőként viselkedni. Sajnos erröl beszélni nem merek semelyik ismerősömnek sem családombak magamat olyan 70%bam nőnel és 30% ban férfinak érzem magam. Ezért keresnék olyan lányt akivel esetleg tudnék erröl beszélni az meg csak mégjobb ha ő is hasonlő helyzetben van. aki ugygondolja az irjon privát üzenetet.2015. okt. 1. 09:16
1/1 anonim válasza:
Elég régi kérdés,de én beszélgetnék erről veled ha ugy érzed ez még mindig igy van,és ha nem vicc.
15/L.
Animékbe találhatsz ilyesmi helyzeteket..de lenne még egy kérdésem.
A fiúkhoz vonzódsz? :) Vagyis a saját nemedhez? Mert ha lányokhoz vonzódsz még igy is akkor elég csavaros a helyzet..c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!