Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek lehet szép egy...

Szerintetek lehet szép egy eleve 180cm magas lány?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok

2015. szept. 28. 15:53
1 2
 11/19 opened paradise ***** válasza:
Szerintem nem ettől függ.
2015. szept. 28. 16:28
 12/19 A kérdező kommentje:
64 kiló vagyok, és ez jól oszlik el a testemen. 6 éve focizok és kapus vagyok :) nagyon szeretem. Igazából az zavar, hogy a legtöbb fiú sokkal alacsonyabb nálam. Ez nagyon a nagyon rossz érzés. A. Magasabb fiúk pedig jól elbújnak :'D
2015. szept. 28. 16:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Barátnőm is 180 cm és amikor megyünk az utcán mindig nagyon megnézik a férfiak és mondják, hogy szép stb.

Van egy nagyon helyes barátja is, úgy hogy ne aggódj találsz te is majd barátot. :)

2015. szept. 28. 18:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Szóval téged zavar hogy a fiúk alacsonyabbak nálad de az is hogy b aszogatnak a magasságod miatt... már mindent értek :D fuck logic
2015. szept. 28. 21:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyébként meg tökmindegy ki mekkora, nem ez dönti el hogy össze illetek e valakivel. Az hogy magas pasit akarsz szerintem csak egyfajta megfelelési kényszer.. szép és jó ha mindektten magasak vagytok de nem befolyásolja hogy hogyan jöttök ki egymással.. legalábbis szerintem. 180 vagyok de engem nem zavarna ha egy 190es lánnyal jönnék össze, nekem nem a magasság a mérvadó. Ízlések és pofonok.... (14es voltam)
2015. szept. 28. 21:20
 16/19 anonim ***** válasza:
190 cm fiú vagyok, és mindig is magas lányt szerettem volna... eddig sikertelenül, pedig jobb vagyok kinézetre, mint az átlag, meg eléggé okos is vagyok, csak szerencsétlen, meg nem gyúrok... F17
2015. szept. 28. 21:49
 17/19 anonim válasza:
Szerintem minél magasabb, annál szebb. Ízlése válogatja.
2015. szept. 28. 21:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Kinek mi jön be, csak ízlés kérdése. Nekem biztos bejött volna egy 190-s lány is, ha összehoz vele a sors. (193-m vagyok)
2015. dec. 14. 06:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Hogy lehetnél már?! Hogy lehet ilyet kérdezni?

Mi a franc köze van a szépségnek a magassághoz?

Ha valaki szép, és úgy nagyítom, kisebbítem, hogy mindenét egyformán, akkor ugyanolyan lesz.

[link]

Na jó ez pont nem ilyen volt kicsibe, de ha csúnya lenne, nagyban sem lenne szebb.

2016. máj. 9. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!