Mit csinálnál, ha garantált anyagi biztonságban élhetnél életed végéig, soha többé nem kéne dolgoznod?
Figyelt kérdés
2015. szept. 28. 13:22
11/18 anonim válasza:
Elmennék több csoportos órára (nyelv, mozgás).
Utazgatnék.
Vennék mindenféle színes ceruzát, a legdrágábbakat is.
Szereznék hatalmat, és bosszút állnék pár emberen.
Jahh, és ha lenne pasim, neki ezeket nem mondanám el, azt sem, hogy biztonságban vagyok. Ne az én biztonságomat akarja élvezni, legyen férfi.
12/18 anonim válasza:
ugyanazt amit most szabadidőmben:
- barátnő
- pihenés
- programozás
- tanulás
- játék
- filmezés
22F
13/18 anonim válasza:
Valoszinuleg dolgoznek tovabb. Szeretem amit csinalok.
15/18 anonim válasza:
Nem kellene látnom többet a pof.ájukat azoknak,akiket utálok ,és röhögnék diadalittasan és örülnék,hogy nem kell dolgozni,tanulni,mennék csontkovácshoz,gyógymasszőrhöz,mindig tartanék szépség napokat magamnak és sokat aludnék,mert lenne rá időm és végre nem lenne gyomorgöcsöm meg semmi feszültség,egészséges ember lennék,annyi bőven elég.
16/18 anonim válasza:
Utaznák, autóznák, kidobott kutyákat mentenék és találnák nekik egy szerető családot :)
17/18 anonim válasza:
Az tuti, hogy azért dolgoznék valamit, mert nem akarnék unalomban meghalni. Utaznék, kipróbálnék jónéhány dolgot, kicsit többet foglalkoznék magammal.
18/18 anonim válasza:
Űzném az összes hobbim, amire így nincs időm. Több önkéntes munkát vállalnék. Rendszeresen adományoznék állatok, gyerekek, rászorulók javára. (Valamint engednék a női énemnek, és minden nekem tetsző ruhát, kozmetikumot felvásárolnék, még a körmömet se magamnak csinálnám. De ezt nem tartom olyan fontosnak, mint a rászorulók megsegítését.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!