Ti mit csináltok, hogy "kiheverjetek" egy viszonzatlan szerelmet?
Eddig 3x voltam szerelmes, mind3 esetben viszonzatlanul.
Itt van pár dolog, hogy miket szoktam ilyenkor csinálni:
-Újra végignézem a kedvenc sorozataimat az elejéről (Prison Break, Game of Thrones stb.).
-Minden nap bőséges és finom főtt ételeket eszem(heti min 2x valami luxusétteremben), + minden nap megeszek 2 csirkés szendvicset, 2 tábla csokit, 10 cerbona szeletet, 2 narancsot, 2 banánt, 2 almát, 2 paradicsomot, 2 paprikát, és 1 gerezd fokhagymát(lesz@rom a leheletem).
-Minden nap sportolok min. 1 órát(pl. gyúrás,futás).
-Aztán elutazom pár napra külföldre, egy haverral, vagy családtaggal.
-Keményen ráfekszem az egyetemre, és széttanulom az agyam, tanulmányi ösztöndíjakat szerzek.
-Megnyerem csalás nélkül a kedvenc számítógépes játékomban korábban lehetetlennek hitt pályákat (Pl. Heroes of Might and Magic 3 - Dragon Slayer campaign).
Hát mit csináltam... öngyilkosságomat tervezgettem.
De egyébként ami segített részben az a sorozatnézés volt, meg hogy ismerkedtem más emberekkel, új haverjaim lettek.
Ami leginkább segített az pedig a sport volt, napi 1 órát szántam így az egészségemre és ez végülis elindított egy boldogabb irányba.
Bár amíg még nagyon fájt addig én semmit sem tudtam tenni, még próbálkozni se volt motivációm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!