Amire nagyon vágyunk, az teljesül?
Egész eddigi életemre szeerncsére ez a jellemző. Mindig annak a srácnak tetszettem, akiről álmodoztam, és olyan szituációkba kerültem, amikre vágytam.
Gyerekként eléggé az átlag alatt éltünk, mindig arról álmodoztam, ha felnőtt leszek, egy nagyvárosban fogok élni külföldön, és nagyon jó körülmények között. Pont így élek most.
De apróságokra is igaz. Pl mindig találtam olyan ruhát a boltban, amilyet elképzeltem, mindig arra vágytam, hogy szépnek lássák a szemeim/hangom/stb, és mostanában ezeket dícsérik.
Ez valami vonzás törvénye? Vagy véletlen?
#17 A zivatar nagyon rossz példa,mert az egy kézzelfogható valami,persze az emberek, állatok futnak előle,nem akarnak elázni.
Igen,a gondolatok vitték előre az emberiséget,mert valaki valamit kigondolt,aztán papírra vetette,vagy megvalósította.
Tegyük fel,találkozom veled,már messziről mosolygok,látszólag örülök neked,mikor odaérek megsimogatom az arcod,de a fejbenazt ggondolom,legszívesebben pofán vágnálak.
Akkor milyen energiát bocsátottam ki?
Ebben a pozitív gondolkodás dologban annyi van,hogy önmagunk számára lehet jobb,a közérzetünk,a kedvünk.
Bármi befolyással lehetnénk, kézzel fogható befolyással a világra, jövőre?
Nem hinném.
#13 Melege van ,ez ilyen fajta :D
Amúgy meg marhaság ez a vonzás törvénye. Annyiból lehet igazolni,hogy aki töretlenül kapar valamiért ,a sok kudarc ellenére is feláll és csakazértis kitart annak sokkal nagyobb esélye van matematikailag, mint aki otthon ül és várja a galambot szájába repülni, és még egy lottót sem vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!