Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amire nagyon vágyunk, az...

Amire nagyon vágyunk, az teljesül?

Figyelt kérdés

Egész eddigi életemre szeerncsére ez a jellemző. Mindig annak a srácnak tetszettem, akiről álmodoztam, és olyan szituációkba kerültem, amikre vágytam.

Gyerekként eléggé az átlag alatt éltünk, mindig arról álmodoztam, ha felnőtt leszek, egy nagyvárosban fogok élni külföldön, és nagyon jó körülmények között. Pont így élek most.

De apróságokra is igaz. Pl mindig találtam olyan ruhát a boltban, amilyet elképzeltem, mindig arra vágytam, hogy szépnek lássák a szemeim/hangom/stb, és mostanában ezeket dícsérik.

Ez valami vonzás törvénye? Vagy véletlen?

2015. szept. 23. 23:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Sose nem hallottam pedig volt már néhány kutyám és iskolába is jártam vele :D De köszi. Enyém mondjuk nonstop liheg szóval nyitva van a "fangja"
2015. szept. 24. 12:33
 12/23 anonim válasza:
Igen létezik! Jól mondod fonzás törvénye! Boldog vagy pozítavak a gondolataid és ezt is kapod vissza! Rhonda Bryne írt erről és ilyesmikről több könyvet is ismeretterjesztő film is készült belől: a tittok; az iránytű, könyvbe még több is van! Biztos vagyok benne hogy hinni fogsz ebbe! Csak a sanyarú sorsú nem túl boldog emberek mondják h csak szerencse mert nekik NINCS szerencséjük! Ők valószínűleg sose fognak benne hinni! De te szerintem fogsz! El kell hinned h az a valami már a tiéd, már megvan, nem azt kérni, hogy legyen, mert akkor nem lesz! Azért teljesültek mert nem irreális dolgokat kértél? Igen is meg nem is! Én hiszem h az irreális dolgok is tenjesülhetnek, ha tényleg hiszel benne,mde akkor már nem is irreális dolgok, szóval amíg vannak ilyen dolgok, addig azok közül egy se fog teljesülni! Érted? Hiszem, hogy a lottó főnyereményt is megnyerhetni valaki, ha sokáig igazándiból hinne benne. Mert egyik percről a másikra semmi sem teljesülhet, lehet hogy évekbe telne... De mindegy
2015. szept. 24. 15:22
 13/23 anonim ***** válasza:

#11-esnek

Ha, a kutya nonstop liheg, akkor annak oka van. Lehet, hogy melege van, lázas, hasmarsa van, vagy egyszerüen belsö nyugtalansag. A lista nem teljes, lehetne meg sorolni.

2015. szept. 24. 15:41
 14/23 anonim ***** válasza:

#8 természetesen az embernek van valamilyen kisugárzása, ezt egy kutya megérzi, nem is a kisugárzás, inkább a gesztusaiból sok mindent le lehet szűrni bárkinek.

Dehogy fizikailag bármilyen erőt,vagy mit bocsátana ki,és ezzel komoly hatással lenne egyes dolgok alakulására, na ezt nem hiszem,nagyon is szkeptikus vagyok.

Tekintsünk el az energiát küldő táltosoktól,ők tudják a legjobban mekkora kamu,csak le kell húzni a jónépet valahogy,még viccnek is kevés egyébként.

2015. szept. 24. 16:27
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha.csak ennyi lenne a boldogság, hogy mindenki legyen nagyon pozitív, akkor csak jó történik veled,csak azt kapod vissza, ha ez így lenne,az egész kibaxott világ egy "vigyorgó" lenne a sok boldog embertől...
2015. szept. 24. 16:31
 16/23 anonim ***** válasza:

nagyon vágyok egy jó állásra, vagy egy saját vállalkozásra, sok pénzre, szerető barátnőre, nyugalmas életre.

Egyiket se kaptam meg. Sz@r helyen dolgozom 3 ember helyett sz@r fizetésért, 27 éves létemre még bnőm se volt, megtakarításom nincs mert amit kapok a munkámért az ép a megélhetésemre elég, egy 10 ft-os cipőt nem tudok magamnak megvenni hónapok óta!.

2015. szept. 24. 18:05
 17/23 anonim ***** válasza:

#Progressziv Utazo Forumtársnak

Idezet: "#8 természetesen az embernek van valamilyen kisugárzása, ezt egy kutya megérzi, nem is a kisugárzás, inkább a gesztusaiból sok mindent (...)"

Maradjunk az un. kisugarzasnál. Minden ami energiat sugaroz ki, hat valamilyen formaban a környezetere. Ez nem Humbug, leröviditve ez egy termeszeti törvény. Pl. a zivatar. A zivatar is energiat idez elö, amialtal hat a környezetere. Ugy hat a környezetere, hogy pl. az állatok el kezdenek rohanni menedéket keresni a zivatar elöl. Tehát, azelött, hogy egy cselekves a folyamatát vegye, azelött szüksege van egy impulzusra. Ez az impulzus az embernél a gonolatot jelenti. A gondolattal kivalt az ember egy impulzust, ami löketet ad az energianak. Ugyanakkor az energia az, ami legutolso sorban a cselekvest valtja ki.

.Irod: "Dehogy fizikailag bármilyen erőt,vagy mit bocsátana ki,és ezzel komoly hatással lenne egyes dolgok (...)" -idezet vége.

Nem fizika eröröl van szo. A gondolatrol, a gondolkodasrol. Ez vitte az emberiseget elöre. Az amik kesöbb tetteké váltak, azok elöször a fejekben születtek meg,

Idezet: "Tekintsünk el az energiát küldő táltosoktól, (...)" -idezet vége

Ezen már könnyeket nevetek. :-) Csak gondolom, hogy miröl van szo tudni nem tudom. Altalaban szeles körü az erdeklödesem, de az ezoterika soha nem vonzott. Meg beleolvasni sem volt kedvem.

En csak a sajat megfigyeleseimre tamaszkodom.

PS.: egyebként 'enyémpasi' is nevet rajtam, s kérte szépen, hogy a pozitiv energiammal befolyasolhatnám, a lotto számokat:-)

... viszont, azt tagadni nem tudja, hogy az 'enyimkutya' (vadász eb a drágám) jobban hallgat rám, mint rá. Már gesztusok nélkül is megért a kutty. Csak rá kell néznem es tudja mi a teendö

2015. szept. 24. 22:14
 18/23 anonim ***** válasza:

#16-osnak.

Beallitottsag kerdese. Sokat töpremgesz a multon es sokat gondolkodsz a jövön! Erre sok energiád megy el.

A JELEN-ben éljél, a jelen idöben!

Nézd a kutyákat sem érdekli a mult, sem a jövö, ök is a jelnben elnek.

En azt tanacsolnam, hogy a legutolso penzedet tedd fel egy lapra es vegyel egy bécsi buszjegyet. Ha, jo szakmad van, akkor egy másik országban talán könnyebben elboldogulsz. Szorgalmad van. Sok vesziteni valod nem lesz.

Ha, nincs szakmad, az sem baj. Fiatal vagy még kitanulhatsz külföldön egy keresett szakmat, ami annyi penzt hozna, hogy abbol fenn tudnad tartani önmagad. Ez lenne az elsö sikerelmeny. Mindjart változna a beallitottsagod, pozitivan neznel sok mindent. Ezzel a pozitiv beallitottsaggal (pozitiv energiaval) sikerülne egy baratnöt is talalni, talan kesöbb a csaladalapitas sem kizart.

Mit szolsz hozza?

2015. szept. 24. 22:38
 19/23 anonim ***** válasza:

"Ha.csak ennyi lenne a boldogság, hogy mindenki legyen nagyon pozitív, akkor csak jó történik veled,csak azt kapod vissza, ha ez így lenne,az egész kibaxott világ egy "vigyorgó" lenne a sok boldog embertől..."

Talan ritkasag szamba megy az az ember, aki elmondhatja magarol, hogy elegedett. En az vagyok. Elegedett. Biztos, hogy nem vigyorgok a világba, de egy mosoly az nem árt, ezzel mindjart pozitiv energiat sugaroz ki az ember. Varos, kutyasetaltatas közben az emberek ránk néznek, elöször a kutyara aztan ram, akkor egy mosoly rájuk es ugyanugy visszamosolyognak. A kutya hatalmas szép állat, es gyönyörüen tud sétalni. Ha, nyitva van a 'fang'ja, akkor ugy látszik, mintha nevetne. :-)

Termeszetesen nálam is beáll az a helyzet, hogy teljesen 'down' vagyok. Akkor ránézek a kuttyra, az nevet egyet es mindjart mas az en közerzetem is.

Ha, megprobaltatasok értek, akkor abban nem azt néztem, hogy mi a rossz, hanem, hogy mi a jo. Mit hozhatok ki abbol az icipici jobol.

2015. szept. 24. 23:04
 20/23 anonim ***** válasza:
Avagy ha sokáig állunk egy helyben tátott szájjal, belerepül a sült galamb a szánkba? Nem.
2015. szept. 24. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!