Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet egy 40-es nő...

Hogyan lehet egy 40-es nő érzelmeire hatni? (álltalánosságban)

Figyelt kérdés
Például mivel lehet meghatni,mivel lehet mosolyt csalni az arcára és könnyeket a szemeibe,mi okoz fájdalmat neki,milyen témákra érzékeny,mi esik jól és mi okoz fájdalmat neki stb? Tisztában vagyok vele,hogy minden ember különböző és más-más dolgok jellemzőek rá,de ha van valakinek tapasztalata,vagy esetleg saját magát ismerve ír választ,azt előre is köszönöm!!!
2015. szept. 23. 21:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Baromira számít az egyén és a múltja. Pl egy ócska kapcsolatból valami agresszív bunkótól szabadult nőt kb két kedves szóval és udvariassággal meg lehet fogni.
2015. szept. 23. 21:50
 12/16 A kérdező kommentje:
Még nem volt kapcsolatban,egyedülálló,egyedül is él...
2015. szept. 23. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Engem őszinteséggel lehetne megfogni, közel a 40-hez már nem mennék bele gyerekes játszmákba.

Udvariasság, figyelmesség, ha érzem, hogy élvezi és értékeli a velem töltött időt.

És a jó szex is fontos :)

2015. szept. 23. 22:16
 14/16 anonim ***** válasza:
28%
Akkor ott nagy bajok vannak ha nem volt még kapcsolata egy 40es nőnek.. Szerintem hanyagold.
2015. szept. 23. 22:21
 15/16 anonim ***** válasza:
2015. szept. 24. 07:41
 16/16 anonim ***** válasza:
A lehető legtöbb pénzzel és ékszerrel. :D
2018. jan. 16. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!