Hogyan lehet egy 40-es nő érzelmeire hatni? (álltalánosságban)
Figyelt kérdés
Például mivel lehet meghatni,mivel lehet mosolyt csalni az arcára és könnyeket a szemeibe,mi okoz fájdalmat neki,milyen témákra érzékeny,mi esik jól és mi okoz fájdalmat neki stb? Tisztában vagyok vele,hogy minden ember különböző és más-más dolgok jellemzőek rá,de ha van valakinek tapasztalata,vagy esetleg saját magát ismerve ír választ,azt előre is köszönöm!!!2015. szept. 23. 21:15
1/16 anonim válasza:
hát én még csak 38 vagyok, de egy Porschéval meg lehetne hatni :D
2/16 anonim válasza:
Ilyesmi nemcsak a nőt leveszi a lábáról:
3/16 A kérdező kommentje:
Valami normális válasz? Fontos lenne!!!
2015. szept. 23. 21:27
4/16 anonim válasza:
úgy meghatódnék, ha az általánosságban szót nem 2 l-lel írnád...meg tennél szóközt a veszők után
5/16 anonim válasza:
Engem udvariassággal, jó humorral, vidámsággal lehet meghatni, és elég érzelmes, romantikus nő vagyok, úgyhogy egy esti vízparti sétával teljesen le lehet venni a lábamról.:)
6/16 anonim válasza:
Ha Normális 40-es nő akkor ő neki már nem a külsőségek lesznek a fontosak..De ha irsz neki egy verset vagy virágot veszel neki akkor értékelni fogja..
7/16 anonim válasza:
Én biztos akkor nem vagyok normális, de az intelligenciát, a humort és a kockahasat jobban értékelem, mint egy kényszeredett versikét. ;)
8/16 anonim válasza:
Attól függ,hogy eddig milyen életet élt.
Engem a szeretettel lehetne megmosolyogtatni.
Fájdalmat miért akarsz okozni neki?
Nekem az nem hiányozna.
9/16 anonim válasza:
Biztonság, odafigyelés, romantika, és fogadd el olyannak amilyen, legyél önálló humoros, döntésképes és azt mutasd aki vagy. Ha ezt megkapják minden rendben ha nem kapják meg akkor semmi sincs rendben az tutti XD
10/16 anonim válasza:
én egy jó szexet is jobban értékelek egy versikénél, de hajrá :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!