Ti milyen filmeket, sorozatokat, könyveket, hobbikat, időtöltéseket ajánlatok egy INFJ/INFP személyiség típúsú lánynak?
Magyar helyesírási szótár
Egy INTP fiú. :)
3: Én vagyok INTP.
Szemészeten nemrég voltam, azt mondták, hogy minden rendben van a látásommal. :)
Amúgy meg igaza van a 2-es válaszolónak. Ennyiből nem lehet megállapítani, hogy milyen könyvek/filmek tetszenének neked.
Kérdező,miért vagy ilyen támadó?
Mond milyen stílusban ajánljunk valamit,és azonnal billentyűzetet ragadok ;)
A hasonló embertípusoknak is tetszhetnek másmilyen filmek.
Ezt így megmondani nem lehet, mert ahány INFP/J, annyi ízlés.
Mondjuk akkor legyen egy kis természetjárás. Ott kellemesen egyedül tudsz lenni, és elmélkedhetsz... De célravezetőbb lenne, ha magad találnád meg, ami számodra a legmegfelelőbb.
Egy INTJ
ienefpé lány vagyok
filmnek mindenképpen: Amelie csodálatos élete, Frances Ha, Öngyilkos szüzek, Submarine
könyvek: Utas és holdvilág, Egy különc srác feljegyzései, Üvegbura, Zabhegyező, Kisherceg, de én inkább versekben találom meg magam
apróságok: rajzolás, festés, kerámiázás, írás leginkább, olvasás, barangolás, kódorgás, kiállításra járás, zenélgetés, termések szedegetése, varrás, természetben levés, alvás, óvodásokkal foglalkozás
I Origins ,nézd meg nekem tetszett! :)
19/F INFP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!