Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy rákos vagyok?
Olyanok is megbetegszenek tüdőrákban, akik soha egy szál cigit el nem szívtak. olyanok is elkerülik a tüdőrákot, akik évtizedekig füstölnek, mint a gyárkémény.
Az első, hogy ne magadat hibáztasd! Ha ezt eléred, akkor már minden könnyebben megy.
Az alapkérdésedbe senki sem fog tudni segíteni. Nem ismerünk sem téged, sem a szüleidet, sem a viszonyotokat egymáshoz. Ez sajnos a Te harcod, amit egyedül kell megvívnod. Alaptétel: minél tovább halogatod, annál nehezebb lesz, és annál nagyobb fájdalmat fog okozni.
Gyógyulást!
Én is voltam hasonló helyzetben, csak nálam nem tüdőrákot diagnosztizáltak. Talán annyit mondtam, hogy "megjött a szövettani vizsgálat eredménye, rosszindlatú volt a daganat." A szüleimnek nem volt annyira nehéz elmondani, a barátnőmnek annál inkább...
Soha nem szabad beletörődni. Én úgy állok hozzá, hogy rengeteg embernek sikerült nekem is fog. Ha pedig ebből a típusú daganatból még nem épült fel senki, akkor én leszek az első akinek sikerülni fog.
Sok erőt, kitartást, jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!