Szerintetek megérné hogy öngyilkos legyek?
Van egy lány akibe szerelmes vagyok de ő nem szeret. Régebben barátok voltunk most már nem. Minden nap azért vagyok szomorú mert nem szeret mit tegyek?
13/F
Amikor ilyenekre gondolsz, akkor gondolj arra is, hogy a szeretteid, a szüleid, a családod, a barátaid mennyire megtörnének a hiányodtól. Egy szülőnek különösen kegyetlen érzés ha elveszíti a gyermekét. Főleg ha ilyen fiatalon, és úgy, hogy öngyilkosságon keresztül.
A másik dolog pedig, hogy semmit nem érnél el azzal, ha eldobnád az egyetlen életedet! Tudod mennyi jó vár még rád? Rengeteg kaland, az élet megismerése több szemmel, és igen, szerelmes is leszel még többször is.
Úgyhogy fel a fejjel, járj büszkén, és gondolj arra, hogy ezt a lányt nem neked szánta a sors, és ha ő nem szeretne egy ilyen emberrel lenni, mint te, akkor magára vessen! Nem tudja milyen jó buliból marad ki! :)
Akkor nálad más a baj, nemcsak a szerelem. Hívd fel a lelki segély szolgálatot és beszélgess velük, ha a szüleiddel sem tudsz.
Fiam is rettentő szomorú volt az első szerelmi csalódásakor, mondtam neki, hogy sok lány lesz még, és boldog is lesz, azóta már a harmadik kapcsolatán van túl, ezek mind szép emlékek lesznek egykor.
13 évesen már minden veszve van.
Hülye vagy te fiam :D
Szia! Úgy látom, nagyon el vagy keseredve. Egy szerelem szimplán nem teszi ennyire tönkre az embert. Egy válaszíró már írta, hogy vannak telefonvonalak, amiken lehet az ilyenekről hozzáértőkkel beszélgetni :)
Ők tényleg sokkal többet tudnak segíteni, mint itt mi. És ne félj, ott is névtelen maradhatsz! Ajánlom a "kék vonalat" ingyenesen hívhatóak, szerintem tényleg érdemes lenne beszélgetned velük :) Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!