Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy egészséges önértékeléssel...

Egy egészséges önértékeléssel és önbizalommal megáldott ember hogyan reagál erre?

Figyelt kérdés

Tegyük fel,hogy valaki bírál titeket egy olyan tulajdonságotokkal,ami rátok igaz. Mit reagáltok?

Az én személyes esetem a következő: Egy srác beoltott azzal hogy nincs mellem. Dühös lettem,de arra gondoltam,hogy igaza van,tényleg nincs, tehát a fölháborodásom is igazságtalan lenne. És mivel nincs önbizalmam,mindent túlreagálok,így valszeg ezt is. Nem szóltam semmit, de továbbra is szarul esett. Nem lett megoldva a probléma bennem,csak látszólag.

Namost: akinek egészséges önértékelése és önbizalma van,az hogy reagál erre? Mi erre egy egészséges reagálásmód? Mert őszintén megvallva, sosem volt önbizalmam, nem tudom hogy reagál erre olyasvalaki,akinek van.

Fontos lenne a válasz a fejlődésem érdekében:) Majd a pszichológusommal is megvitatom.

Köszi:)

2015. szept. 19. 00:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát én kb. ennyit mondanék erre, hogy "Igaz, hogy a mellem kicsi, de legalább a fenekem szép kerek, azt még nem láttad?!" :D

Tisztában vagyok minden külső/belső adottságommal, a jókkal is meg a rosszakkal is. Nem sértődök meg, ha rámutatnak valami hibámra, inkább próbálom hangsúlyozni a pozitív tulajdonságaimat és mondom nekik, hogy inkább arra koncentráljanak, miben vagyok jó, ne arra, hogy miben nem. :D

2015. szept. 19. 14:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Én azt mondtam volna neki: És? Fáj ez neked? Nekem is kis mellem van, de nekem ez így tetszik. Ha valaki megszól ez miatt, megmondom lehet távozni és nagyobbat keresni. :D

21L

2015. szept. 19. 15:42
 13/13 anonim ***** válasza:

miért kellene valamit is visszavágnia, kérdeznie?

"okcsá" ennyi elég, nem kell ilyen emberekkel foglalkozni, főleg nem időt pazarolni. Észjáték is felesleges, úgysem fogja fel az ilyen..

2015. szept. 19. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!