Hogy legyen `` keményebb``?
Van egy tesóm,ő fiú 24 éves.Barátai nem nagyon voltak soha,nem jár sehova el,szinte soha nem is járt.
Szóval..Azt veszem észre,hogy annyira érzékeny,hogy hihetetlen.Én ha hülyéskedek szoktam,persze viccből mondani pl: de hülye vagy`` (nevetve) és ma volt egy alkalom,amikor pont úgy jött ki és mondtam neki( viccből) erre nagy komolyan,hogy én miért nevezem őt hülyének meg ilyenek..meg régen `` energia vámpir`` voltam mert rá szoltam,hogy pakoljon össze meg ilyenek:D de úgy képzeljétek el,hogy a papir zsepiket szana-szét dobálta( még volt,hogy a konyha szekrényben is találtam) az udvaron is stb..meg szét hagy mindent.És ha ezzeket meg említem,én vagyok a rossz.A szobájában is múltkor,már kitakaritottam mert állt a por..és stb..Meg néha annyira érzékeny,meg nem olyan mint egy férfi ( ezt így nem tudom megfogalmazni)szóval tudok valamit csinálni,hogy férfiasabb legyen?? Ki álljon magáért,legyen nője stb??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!