Miért érzem azt, hogy fekete bárány vagyok a XXI. -ik században? Többi lent.
Miért érzem, hogy elkülönül a gondolkodásom a sok fiatalétól?
Én nacionalista fiatalnak tartom magam, mindennél jobban szeretem a Hazámat, és aki annak árt, azt likvidálnám.
Magyar zenét hallgatok, mert magyar fülbe az való.
Magyar termékeket viselek.. (Kivéve a bakancsomat, az angol.)
Ellenben velem, a sok fiatal amerikás pólókat hord, mindenféle külföldi erotikus ocsmányságot hallgat, facebookozik/internetezik megállás nélkül folyton magával foglalkozik, meg az idióta divattal...stb
Eléggé trollszagú kérdés, vagy csak sok lesz a kuruc.info-ból. Rendkívül beszűkült a gondolkodásmódod, ha nem vagy hajlandó megismerni eltérő kultúrákat, művészeti alkotásokat, filozófiai gondolatokat, stb.
"Magyar fülbe nem való" akkor Wagner, Chopin, Vivaldi, stb..? A saját érdekedben legyél ennél nyitottabb, ha kulturáltnak és intelligensnek szeretnél tűnni mások előtt, a nacionalista érzelmek nem összeegyeztethetetlenek a kultúraszerzéssel, de ha megrekedsz ezen az alacsony szinten, semmibe fognak nézni az emberek életed végéig.
Rosszul érted, én is hallgatok külföldi metált.
Sőt, komolyabb zenéket is hallgatok, például akiket írtál.
Nekem ezekkel a modern szarokkal az a bajom, hogy mindenki hallgatja. Tömegzene...
Semmi lényege nincs ezeknek. Aki hallgatja, azt mondja a magyar zenékre, hogy szar.
Én nem értettelek félre egyáltalán, a te ezen és témanyitó hozzászólásod inkonzisztens. Úgy mutattad be magad, hogy mindent elutasítasz, ami nem magyar, és ez vonatkozott a zenére is.
Ezek szerint nem a megfelelő körökben mozogsz, bár még a tömegzenét hallgatók is szeretnek magyar számokat, például hip-hop előadóktól, vagy a népszerű popslágereket, stb. Sőt, a régi magyar slágerek közül egy-kettőt nincs olyan ember, aki ne ismerne és tudná énekelni, mert annyira szerethetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!