Neked mi a fontossági sorrend? Hosszú!
Kìvàncsi lennèk h kinek mi a fontossàgi sorrend?Lègyszìves azt ìrjàtok h fiù, vagy làny a vàlaszadò.
A következõ szavakat rakd sorrendbe, ahol legelõl a szàmodra legfontosabb, majd a vègén a legkevèsbè fontos, ill. a legkevèsbè motivàlò, legkevèsbè èrdeklõ dolog legyen!Amit zàrójelbe raksz, az ugyanannyira fontosnak, vagy ugyanannyira kevèsbè fontosnak szàmìt!
A vàlaszokat elõre is köszönöm!
Èn a szavakat csak leìrom, nem rakom sorrendbe õket!
:::::::::::::::::
Szàmìtógèp,Internet,Baràtok,Szerelem,Szülõk,Szex,Romantika,Csokitorta,Hàzassàg,Munkahely,Suli,Tanulàs,Pc Jàtèkok,Playstation 4,Telefon,Szabadsàg,Önbizalom,Fèltèkenysèg,Sült hús,Komolysàg,Komolytalansàg,Relaxàciò,Party,Egyedüllèt,Pàrkapcsolat.
Önbizalom
Baràtok
Pàrkapcsolat
Tanulàs
Munkahely
Szülõk
Egyedüllèt
Telefon
Romantika
Szex
Szàmìtógèp
Internet
Pc Jàtèkok
Szabadsàg
Relaxàciò
Komolysàg
Komolytalansàg
Hàzassàg
Sült hús
Party
Playstation 4
Csokitorta
Szerelem
Fèltèkenysèg
Suli
22F
Egyedüllèt,
Szabadsàg,
Szerelem,
Pàrkapcsolat
Szülõk,
Szàmìtógèp,
Internet,
Komolysàg,
Szex,
Önbizalom,
Munkahely,
Relaxàciò,
Komolytalansàg,
Hàzassàg,
Baràtok,
Romantika,
Tanulàs,
Sült hús,
Pc Jàtèkok,
Telefon,
Csokitorta,
Party,
Playstation 4 (nincs ilyenem)
Fèltèkenysèg (nem vágyok rá)
Suli (nem járok már régóta)
Szerelem, Szülők, Barátok, Szex, Romantika, Házasság, Párkapcsolat, Csokitorta :) (ezek a legfontosabbak)
Munkahely (legyen, de nem azért, mert az az életem, csak a megélhetés miatt)
A többi hülyeség :)
Barátok
Szerelem
Szabadság
Párkapcsolat
Romantika
Komolyság, komolytalanság
Önbizalom
Szex
Házasság
Egyedüllét
Relaxáció
Tanulás
Munkahely
Csokitorta
Sült hús
Nekem a többi nem fontos. Persze, örülök, ha van internet, és telefon, de igazából nem nagyon izgatnak az ilyesmi dolgok:D Szüleim pedig nincsenek, ezért nem írtam őket. De ha lennének, biztos a lista elején kaptak volna helyet:)
16L
Koccintós
Koccintós
Koccintós
Koccintós
Koccintós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!