Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha 2 szakmám van az nagyon...

Koklerful kérdése:

Ha 2 szakmám van az nagyon égő, ciki?

Figyelt kérdés
Van 1 szakmám (kőműves) 20 éves vagyok, most teszem a 2. szakmám (eladó) mert érettségire nem vettek fel, de még szeretnék érettségizni meg tovább tanulni ha tudok.A barátnőm 18 éves most kezdte a főiskolát, ha az meg van neki szeretne diplomásra menni.A jövőben ha együtt leszünk nagyon égő lesz hogy ő diplomás én meg csak 2 szakmával rendelkezek? Kereseti szempontból is égő lehet ez?

2015. szept. 15. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
Istenem, mit akarsz hallani? Nyilvánvalóan arra vársz, hogy a munka nem ciki, meg sok szakember többet keres, mint a büfészakos egyetemisták, meg a diploma mellé nem jár automatikusan intelligencia is, blabla... de az az igazság -és ezt te is tudod- hogy idővel igenis a kapcsolatotok terhére lesz a szintkülönbség. Előbb, vagy utóbb a nőt zavarni fogja, hogy nem tud rád felnézni, vagy pedig te fogod a párodon levezetni a saját komplexusaidat. Bárhogy is, sohasem jó az, ha túl nagy különbség a két ember szellemi szintje között.
2015. szept. 15. 15:47
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

A csajod nem lesz sokaig melletted, ugyhogy nem kell azon toprengened mi lesz kesobb.

Nem lesz kesobb, mindenki talal magahoz valot.

2015. szept. 15. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Na, itt is sok a rendszer által bemanipulált leszavazó barom van.

Az iskolai végzettség mióta egyenlőre a szellemi szinttel?

A tanulás csak a memórián alapul. Megjegyzed vagy sem. Ennyi. Hát ennek baromi köze van a szellemi szinthez. Gratula az egész kics*eszett emberiségnek.

A legtöbb diplomás egyébként baromi hülye, csak magas lexikális tudásuk van. Itt is van egy halom egyetemista/diplomás, aki szellemileg/etikailag egy hatalmas büdös zokni, de nagyon ügyesen megtudott jegyezni több oldal anyagot, ezért ő már "fejlett".

Nah, azért IS ilyen hülye mindenki a világban, mert ez egy ELKÉPESZTŐEN elferdített és káros oktatási rendszer.

2015. szept. 15. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
96%

Mióta gáz ha valakinek 2 szakmája van?Attól hogy valakinek van Diplomája még nem lesz okosabb.

Ebben az országban meg ne várj állom fizetést.

2015. szept. 15. 17:44
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

Dehogy ciki!!!

Legyél kultúrált,intelligens,tiszta,ápolt,végezd a lehető legjobb minőségben a munkádat!

Minden szakmájú emberre szükség van,nem beszélve arról,hogy sokszor egy jó szakmunkás többet ér,és többet is keres,mint egy agyoniskolázott diplomás.

Én szerkezetlakatos vagyok,még érettségim sincs,mégis egy ápolt rendes ember vagyok,tele munkával,szép lakással,kocsival,stb.

A sima szakmunkásokat le szokták pr0lizni,de ha nincsenek igénytelen szokásaid,és van kultúraérzéked,simán tök értékes ember lehetsz,úgyhogy ne aggódj!

2015. szept. 15. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
96%

Az iskolai végzettségnek semmi köze az ember inteligenciaszintjéhez. Én gimnázium befejezte után mentem el szakácsnak és habár voltak előítéleteim, bebizonyosodtam, hogy velük sokkal jobban kijövök mint a gimis emberekkel. Ugyanolyan kultúrált és tanult ember mint bárki, sőt (!), ami nagyon tetszik, hogy szorgalmas munkások, nem esik le a korona a fejükről ha nemszeretem munkát kell végezni sem és sokkal egyszerűbb emberek, mint azok akik egyetemre készültek, szinte mindenről nyitottan és őszintén lehet velük beszélni.

Szerintem ha a barátnőd szeret, szereti azt az embert aki vagy, egyáltalán nem fogja zavarni, milyen szakmád van. Minden szorgalmasan végzett munka dícséretre méltó.

2015. szept. 15. 18:49
 7/8 anonim ***** válasza:
36%

Ez tipikusan az a dolog, ami hiába nem lenne gáz, akkor is képesek az emberek úgy kezelni.

Például ilyen dolog építésvezetőnek lenni egy nagy építkezésen, hiába irányítasz 150 embert, hiába van felelősséged, hiába kell 10 alvállalkozóval tartanod a kapcsolatot, hiába kapsz magas fizetést, a kis "Tinderes" csajoknak az jön le hogy "jaaa...kőműves vagy"...

Aztán ha felvilágosítom őket, hogy egy kőműves nálunk jobban keres, mint ő fog a mekis diplomájával, akkor vérig sértődik. Vagy hogy kőműves vállalkozással is több 100 ezreket zsebelsz be 1-1 nagyobb munkánál...Sajnos már ismerkedésnél is nagyon sokan adnak a "látszatra" vagy azt figyelik mi hogy hangzik, meg legyen 18 évesen is saját házad minimum bmw-d és még rájuk is legyen időd, pénzed.

Ettől függetlenül működheti is a dolog, ha a barátnő nem száll el magától. A necces az, hogy mindenki kicsit "megőrül" mikor fősulira kerül, csomó új ismeretség, új barátok, új bulik, és nagy vízválasztó tud lenni a kapcsolatokban is.

2015. szept. 15. 19:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a többszörösét megkeresed így, mint ő a diplomás állásával és még időd is marad rá elég, akkor nem probléma.
2015. szept. 15. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!