Ha gyönyörűnek tartanak, miért nincs önbizalmam?
Sokan egynesen gyönyörűnek tartanak, kértek már fel fotózásra (nem divat, hanem fantasy kategóriába), már tiniként rendszeresen megszólítottak az utcán, voltam bálkirálynő, napi 500 felett volt a látogatottsága a profilomnak, ha épp regisztráltam valahová, és mindenkinek tetszettem eddig, aki nekem tetszett.
Rengeteg dolog érdekel, és buta sem vagyok. Vannak hobbijaim, céljaim...
Dolgozom, nagyon jó körülmények közt élek, a legjobb parfmümöket használom, ízléses, de egyszerű ruhákban járok, minőségi kozmetikumokat veszek...
Mégis, akármit csinálok, átlagosnak érzem magam, rosszabb napjaimon egyenesen átlag alattinak. Már nem tudom, mihez kéne kezdjek magammal.
Folyton olyan érzések gyötörnek, hogy nem értem el semmit, és sosem leszek olyan, mint szeretnék. Mindenkit szebbnek látok magamnál. Illetve, ha képen látom magam, és elvonatkoztatok attól, hogy ez én vagyok, valóban meglátom, mit neveznek mások szépnek. De ha úgy nézem, hogy ez én vagyok, nem megy, és le tudnék bújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!