Alacsony vagy átlagos a magasságom?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szerintetek 161 centi átlagosnak vagy alacsonynak számít egy lánynál? Igazából szívesebben szeretnék 160 alattiak közé tartozni de mindegy összemenni már úgysem fogok...:(2015. szept. 12. 19:03
11/15 anonim válasza:
161 centivel nem sok felnőtt lehet (átlagban) akinél magasabb vagy:D Én a nagyimnál vagyok magasabb és itt kb kifújt:D (162 vagyok)
12/15 A kérdező kommentje:
Én rengeteg felnőtt nőt szoktam látni akik alacsonyak és tudom hogy vannak 180 centis lányok, de néha már így is nagyon magasnak érzem magam többiek közt. :D de azért még örülök hogy minden valószínüséggel nem leszek 180 fölött.
2015. szept. 12. 22:40
13/15 anonim válasza:
Hát én mindig csak magasabbakat látok:D És nekem nincs bajom a magasságommal semmilyen irányba, de itt mindig csak azt látom, hogy jajj de alacsony vagyok, meg hogyan nőjek, meg ugye magasabb leszek stb stb:D
14/15 anonim válasza:
Jó lenne,ha itt is lennének ilyen lányok.Nálunk 170 alatt nem is nagyon vannak lányok.:(
15/15 anonim válasza:
Szerintem kicsit alacsony,de a magas emberek szépek,szóval nyugodtan nőhetsz.Én 13 éves csajként alacsonynak érzem a 164 centimet és én meg magas szeretnék lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!