Hogy akarjak valamit, amit nem akarok, de tudom, hogy akarnom kéne?
Fúúú, hát ez egy rettentő bonyolult és számotokra valószínűleg érthetetlen kérdés lesz..
16 éves fiú vagyok. Eléggé antiszociális, az a tipikus 'sz/rok rá mit csinálunk, csak nekem ne kelljen csinálnom semmit' típus vagyok.
Mivel ilyen a hozzáállásom ezért barátnőm még nem volt sohasem, mert mikor lenne lehetőségem nyitni valakifelé, akkor érzésem szerint legbelül megijedek és valahogy szándékosan úgy alakítom a dolgokat, hogy ne jöjjön össze a dolog..
Ezen szeretnék változtatni!
Van most egy lány, évfolyamtársam, de egyszerűen nincs motivációm közeledni felé, mert mindig kitalálok néhány ürügyet (amik tényleg kicsit közrejátszanak, de konkrétan mindegyik 1-2 mondat letisztázásával elsimítható lenne), amivel tömöm magamat és másokat is, hogy miért nem lépek...
Pedig, tudom, hogy az igaz az, hogy félek.. Félek a lánytól, a helyzettől, attól hogy beégek, attól, hogy valaki másra is figyelnem kell. stb..
Tudom, hogyha lenne egy barátnőm, aki nem egy öngyi-depi-emos csaj, akkor az sokat dobna a lelki és pszichés világomon, de amíg magamtól nem tudok legalább egy kicsit változtatni, addig felesleges lenne egy barátnő..
Általában ha megpróbálok valakivel erről beszélni mindig a tipikus: "ne félj, csak bátran menj oda hozzá" és hasonló hasznavehetetlen sallang motivációnak szánt, biztató mondatokat kapom, de aki kicsit is átérzi a helyzetemet, az tudja, hogy 7 szó nem fog változtatni a világnézetemen... Legalábbis ez a 7 szó biztosan nem..
Aztán sokan mondják, hogy "neked kell változtatnod", értem én, de hogy?
Ne félj, csak bátran menj oda hozzá. Nem kell ledumálni a bugyit róla öt perc alatt, elég, ha elbeszélgetsz vele valami közös témáról, suliról, akármiről, hogy szokjad a szitut, hogy egy lánnyal beszélgetsz, ráadásul olyan lánnyal, aki tetszik.
Egyébként próbálhatsz más lányokkal is beszélgetni, nem felszedési szándékkal, csak hogy szokd a női társaságot.
A teljesen ismeretlen helyzettől parázol ennyire. Akkora lépést, hogy egyből odamész és fölszeded a csajt, úgysem fogsz tudni megtenni, szóval inkább igyekezzél kisebb lépésekben közeledni a lányok felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!