Igaz az, hogy itt a gyakorin főleg olyanok vannak akik a társadalom alsóbb rétegeihez tartoznak?
Nem hiszem:) Semmilyen szempontból nem gondolom azt, hogy a társadalom alsóbb rétegeihez tartozom, mégis rengeteget vagyok fent, mert szórakoztat. Ez is egyfajta hobbi:)
És azért látok itt elég sok normális embert is, bár tény, hogy erősen kategória függőek az arányok.
Attól függ, hogy mit értesz alsóbb réteg alatt. Nagyon sok orvos, és mérnök is van az oldalon, ami a társadalomnak nem az alsó rétege, sok a fiatal s, aki előtt még nyitva a jövő.
Viszont azt el kell ismerni, hogy nagyon sok a magányos és keserű ember.
nem hiszem,hogy főleg olyanok lennének itt.
de tényleg kategória függő.
van sok buta ,kötekedő ember is. de sok értelmes,segítségnyújtó ember is akad. aki tényleg segíteni szokott a válaszokban,nem trollkodni meg szemétkedni jön.
anyagiak terén nehéz leszűrni,mert sok a kamu válasz ilyen témában.de biztos vannak gazdagabb rétegek is . bár nagyon sok olyan kérdést is látok,hogy hogy hozzam ki a havi kajámat 10-20 ezerből? szóval biztos jelen vannak a szegényebb rétegekből is
Azért azt nem hiszem el, hogy sok az orvos meg mérnök. Azok dolgoznak és nem itt lógnak.
Szerintem sok a magányos, mentális beteg, munkanélküli és hogyis fogalmazzak, külső terén kevésbé vonzó ember.
Ez nekem is megfordult a fejemben. Ritkán látni itt egyetemi professzort vagy iskolaigazgatót:D
(Nyilván akad, de elég kis százalékban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!