Mit tehetek azért, hogy kevésbé érdekeljen mások véleménye?
Figyelt kérdés
Miért érdekelhet egyáltalán?
Elég közvetett módon történik ez nálam, mert fejben nem érzem, hogy valóban érdekelne, csak a viselkedésemből, és a cselekvéseimből tudom. ...Halkan beszélek, ritkán nyilvánítok véleményt, és azt is megbánom, hátha hülyeséget mondtam, és rágódom rajta jó ideig.
Mi a véleményetek? Van rá ötletetek?
2015. aug. 28. 08:53
1/6 anonim válasza:
barátom szardle mások idétlen véleményét. vegyél egy motort inkább.
2/6 anonim válasza:
minek írjam le a véleményem, ha miután a véleményem által megtanulod leszarni azt akkor le is fogod? :D
22F
3/6 anonim válasza:
Érdemes néhány ilyet bevenni, legalább gondolatban:
4/6 anonim válasza:
Bízz magadban, csináld úgy a dolgokat, ahogy tudod, szeretnéd. Az élet úgyis bebizonyítja azt, hogy jó úton jársz-e vagy sem.
5/6 anonim válasza:
Én is próbálok úgy élni hogy ne érdekeljen mások véleménye, csak a családomé meg a haveroké. :) Egyszer élünk, akkor élj úgy ahogy neked jó, próbálj ki mindent amit csak szeretnél. Légy laza. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Kevés biztató szóra volt csak szükségem, mert nem a legjobb időszakomat élem most.
Emellett tudom, h ez nem a legnagyobb probléma, de azért mégis csak ott van az ember mindennapjaiban.
2015. aug. 28. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!