Mit tegyek hogy ne érdekeljen mások véleménye? Többi lent!
Talán mivel visszahúzódó vagy, ezért ugye nem ismernek és nem tudnak hova "rakni" téged. Az ismeretlent nem szeretik az emberek, ezért ezt gondolják rólad.
Legyél nyitottabb feléjük is.
"Es ezt nem tudom lekuzdeni sajnos.:("
Márpedig a kommunikáció soft skill, tehát fejeszthető, tanulható, mesteri szintre vihető bárki által. Akarat kérdése. Nem mellesleg a legfontosabb dolog az életben.
Ajánlom olvasd el ezt a két könyvet: Allan Pease: Testbeszéd, illetve Allan Pease: Szó, beszéd.
Ha már nem igazán szeretsz velük beszélgetni, vigyél bele egy kis mókát... én így jövök ki sok emberrel hogy a nem verbális jelekből úgymond "kiolvasom" hogy nagyjából mi az álláspontja és könnyen megtalálom vele a hangnemet.
Másodsorban pedig izgalmas, mivel minden egyes ember az alanyoddá válik akivel beszédbe bocsátkozol.
Sok sikert :-)
De hogy bírjanak, ha nem is adsz nekik esélyt, hogy megismerjenek?
Gondold a helyükbe magad, hogy te mit gondolnál egy olyan lányról,mint te?
Tudod poszterin, már én is beképzelt, fennhéjázó alaknak tartalak, abszolúte hozod a formát, aztán pislogsz mint hal a szatyorban, hogy hát de nem érted miért néznek seggarcnak.
Én is csak huszonéves vagyok, de elég nagy mennyiségű élettapasztalatot sikerült felhalmoznom, saját cégem van Londonban, egyetem alatt dolgoztam világszervezeteknél, ENSZ-es projektekben, de borsodi romákkal, Észak-Afrikai drogfarmerekkel és kambodzsai halászokkal is megtaláltam a hangot. Az hagyján, hogy senki nem szereti a felvágós, öntelt embereket, de a te esetedben még azt sem értem, hogy mire vagy úgy oda. Gondolom úgy gondolod, hogy te vagy a kis egyedi hópihe a sok egyenhülye között. Hát, rosszul gondolod. Javaslom, hogy törekedj a jég megtörésére, a helyzet feloldására, legyen az osztálykirándulás, csapatjáték tesi órán, vagy valami közös feladat, mindegyik egy lehetőség számodra megtanulni kommunikálni és együttműködni. Ha ez nem jön össze, akkor középiskola után majd az egyetemen lesz mindenki "hülye" a szemedben, aztán pedig a munkahelyeden, aztán meg a nyugdíjas otthonban. Erre vágysz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!