Hogyan legyek vizuálisabb?
A "barna haj, kék szem és a többi" az már egy kép. Nem?
Én elég kreatív vagyok, de a gondolkodásom egyáltalán nem gyors. Nem túl jó a memóriám sem, pedig szerintem képekben szoktam megjegyezni a dolgokat.
Amikor valaki kérdez valamit, akkor az emlékeket innen-onnan kell összeszednem az agyamból, és az idő ilyenkor lényegtelen, mert az egész turmix egyben tárolódik. Abból a halmazból kell levonnom a következtetéseket és úgy adni a választ.
Ha egyszer valaki már kérdezte tőlem azt, amit te fogsz kérdezni, akkor tudom a választ előre, ezért akkor már nem kell újra az összes emléket elővennem, elég azt az egyet, mert az már tömörítve el van tárolva. Szerintem az agy, így tud gyorsítani.
Az a téma, amit egyszer megtanultunk - de nem 10 éve volt, és utána csomó ideig szünet - hanem ami nem rég került megtárgyalásra, azt nem rég tanultam, így egy ideig elő tudom keresni gyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!