Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok/nők, ha menstruáltok...

Lányok/nők, ha menstruáltok az nagyban kihat a viselkedésetekre?

Figyelt kérdés

Félre értés elkerülése véget, én is nő vagyok.

Azért tettem fel a kérdést, mert sokszor láttam már, hogy írták a nők, hogy a párjuk nem türelmes velük, amikor meg jön nekik. Ők káromkodnak, csapkodnak, törnek, zúznak, kis híján embert ölnek, s ezért a pasijuknak elege van.

Ti is csináltok ilyen durvaságokat?

Én részemről, sosem csapkodok, török, káromkodok (legalábbis nem többet, mint máskor), és nem viselkedek úgy, mint egy hp (nem házipálesz). Annyiban merül ki, hogy morgok a lavór felett, amikor a foltot akarom kivenni fehérneműkből, és fáj néha a hasam.

Ti hogy vagytok vele?

2015. szept. 7. 14:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én sosem török-zúzok. Persze, fáj, nem kellemes, de sosem értettem, hogy hogyan lehet annyira kiborulni. Nálam talán annyi változik, hogy kicsit szomorkásabb vagyok, mint máskor, de az is csak akkor, mikor mondjuk hányingerem van, vagy leszakad a méhem.
2015. szept. 7. 14:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Tudom hogy nem mondtad, az ismeretségi körömben van aki úgy viselkedik (sajnáltatja magát) mikor a barátnője a "nehéz napokat" éli meg.
2015. szept. 7. 14:49
 13/19 A kérdező kommentje:
Következő kérdésem az lesz, hogy miért ilyen puncik egyes férfiak. :D
2015. szept. 7. 14:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Puncik??? :D
2015. szept. 7. 15:00
 15/19 A kérdező kommentje:
Amikor többet hisztiznek, mint a lányok. :D
2015. szept. 7. 15:01
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem nem.

Illetve, ha úgy nézzük, akkor nincsen kedvem nagy kirándulásokat csinálni, ha meg első nap, akkor van, hogy olyan rossz, hogy fel sem tudok kelni. Ilyenkor szeretek lefeküdni, és megvárni, amíg jobb.

De azt a nagy mértékű hisztit vagy kiabálást nem tapasztaltam sem magamon, sem a környezetemen. Igen, én is érzem, hogy ingerlékenyebb vagyok, vagy könyebben meghatódom, de uralkodni tudok magamon. És őszintén szólva, nagyon idegesít az a fajta hozzáállás, hogy "most menstruálok, és ezért úgy viselkedhetek másokkal mint egy darab sz*rral".

2015. szept. 7. 16:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Érzékenyebb vagyok, mint amikor nincs meg, de csapkodni, törni, zúzni, káromkodni soha nem szoktam. -__-

Azért ez túlzás.

Aki ilyet csinál, az akkor is csinálja, amikor nincs meg neki.

Aki meg nem csinálja, az nem fog 180 fokos fordulatot venni és kivetkőzni önmagából.

Ilyen csak a filmekben létezik....

A való élettel kéne szembenézni, nem a fikcióban élni! -_-

2015. szept. 7. 18:17
 18/19 anonim ***** válasza:
43%

Bocsi a belekontárkodásért, pasi vagyok.

Én megértem, ha egy nő ilyenkor érzékenyebb és ingerlékenyebb. Bizonyos határon belül ezzel semmi baj nincsen. Ott viszont már baj van, ha valaki ilyenkor elvárja, hogy mindenki a lába előtt heverjen és hisztizzen, mindent megengedjen magának. Az ilyen "nő" az én szememben nem is nő, csak egy hisztis kislány. Felnőtt emberek között azért szerintem mindkét nemnek tudni kell megfelelően kezelni ezt a dolgot. A férfinak tolerálni, a nőnek viselkedni. Amelyik férfi nem tolerál, és amelyik nő nem viselkedik - az minden esetben gyerekes.

2015. szept. 7. 22:21
 19/19 anonim válasza:

Háát én nyűgös vagyok általában...

Fáj a hasam és rossz a közérzetem

Ezért van hogy egésznap alszok ha tehetem...ha nem alhatok akkor lefoglalom magam valamivel rajzolok vagy olvasok...

2020. jan. 19. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!