Ha menstruáltok, ti milyen pózban szoktatok aludni?
Figyelt kérdés
Sajnos görcsölős típus vagyok és előfordult már egy párszor, hogy arra ébredtem, hogy iszonyatosan görcsöl a hasam. Ilyenkor ti milyen pózban alszotok, hogy kényelmes is legyen és ne feszüljön annyira a hasatok? Háton képtelen vagyok aludni, akkor nagyon fáj, feszül az alhasam, magzatpózban is. Valakinek esetleg tapasztalata?2015. júl. 14. 20:47
1/4 anonim válasza:
Szia! Rajtam sajnos az alvási póz nem segít, kicsit tornázom a padlón, gurulászom, ilyesmi, de ha nem múlik a fájdalom, veszek be gyógyszert.
2/4 anonim válasza:
én nem várok, mikor már kicsit érzem akkor beveszem aCataflamot mert csak az hat, mert ha várok akkor ugy felrösödik hogy mire beveszem meg el kezd hatni nagyon szenvedek, inkább megelőzőm.
3/4 anonim válasza:
Tudod azt mondják hogy a görcsöt feloldja a forró fürdő szóval szerintem esténként a kádban vegyél egy forró fürdöt és ha 20 percig kb a forró fürdöben ülsz a kádban az segit és nem lesznek nagy körcseid maximum egy kicsi lesz. Remélem segitetem! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Én is kipróbáltam a tornát, valamennyire segített, de végül maradt a gyógyszer. :-(
2015. júl. 23. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!