Most őszintén: te megítélsz embereket az alapján, hová járnak egyetemre, mit tanulnak, ha NEM AZ INTERNETEN VAGY?
Én művészeti és műszaki területen is diplomás vagyok, nagyon sok időt töltöttem mindkét oldalon, így van tapasztalatom az itt előforduló emberekről. Kedvelem mindkét csoportot, vannak dolgok, amiben egyformák, de vannak dolgok, amiben nagyon különböznek. A művész művészszemmel fog reagálni, míg egy műszakis műszaki szemmel. A kettő nagyon eltér egymástól. Láttam példákat, amikor műszaki ember művész területre tévedt, illetve olyanokat is, amikor művészek műszaki dolgokkal foglalkoztak. Egyikük sem jutott túl messzire, annyira eltérő a gondolkozásuk.
A kérdésedre a válaszom, hogy ha egy embert nem ismerek, akkor a meglévő infók alapján kategorizálom, ilyen infó az egyetemi szak is. Általában egy ember gondolkodásában nyomot hagy a szakterülete, ezért. Nagy valószínűséggel jelzi az erősségeit, korlátait. De ha személyesen megismerem, akkor csak az érdekel, hogy emberileg milyen, a szakterülete legkevésbé sem fontos. De ugyanúgy nem érdekel az iskolai végzettség sem, van például olyan általánost végzett ember, akire felnézek.
"Köszönöm a válaszokat. Nem mintha kétségbe vonnám a szavaitokat, de ilyenkor hirtelen hová lesznek a fröcsögő kommentek tulajai?"
Szerinted őket érdekli a kérdésed?
Logikai kapocs?
Tudod mi megítélés szó?
Utolsó kettő..
Két mondatot nem tudtok helyesen leírni. Gyerekek bocs, hogy nem tudlak komolyan venni benneteket :)
Ha esetleg a kérdésre írnátok valami választ, de ez így nagyon gyenge...
Így van, azok értelmetlen / érthetetlen mondatok. Vagy volt egy korábbi komment, amit töröltek, és nem láttam?
"Szerinted őket érdekli a kérdésed?"
Jó, ez jogos végül is.
Köszönöm a válaszokat, a kérdés még áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!