Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én nem sajnálom a menekül...

Csak én nem sajnálom a menekülteket?

Figyelt kérdés
2015. aug. 31. 09:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10. Én is beköltöznék egy milliárdos lakásába és enném mindennap a kajáját meg használnám minden cuccát, de nem tehetem meg.
2015. aug. 31. 11:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Én sem sajnálom,leszarom őket.
2015. aug. 31. 11:41
 13/14 anonim ***** válasza:

utálom hogy ide jönnek, menjenek amerikába, vagy kerüljék ki ezt az országot

én se sajnálom őket, ott van rajtuk a csomó fux, meg az adidas cipő... aki háborúból menekül az nem így néz ki, azon foszlott rongyok vannak és nincs semmije

nekem ne próbálják ezek beetetni, hogy szegények

2015. aug. 31. 15:41
 14/14 anonim ***** válasza:
58%

Kidobják a kukába a szendicseket,amiket a segítők visznek nekik,és helyette pizzát rendelnek.

Én sem sajnálom őket,gátlástalan öntörvényű,semmirekellő bagázs az összes,és tökre nem érdelek,hogy mi bajuk volt otthon,felőlem az összes éhenrohadhatna a taknyos kölykeikkel együtt.

Én itt dolgozom becsületesen,tisztán tartom a környezetemet,fizetem az adót,meg minden,és idejön a koszfészek nép,és elveszi az életteremet?

Majd meglátjátok,lesz itt még olyan balhé,elfoglalnak majd még több teret,télen épületeket.Kaját lopnak,fosztogatnak majd erőszakkal.

2015. aug. 31. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!