Miért vagyok mindig másmilyen társaságban?
Úgy érzem sosem vagyok önmagam, mintha csak megjátszanám az egészet. Kivéve amikor egyedül vagyok.
Ami változik az a beszédstílusom, hangom, testbeszédem, és mintha több dologtól is függne mindez, például kikkel, hol, mikor, milyen hangulatban vagyok.
Lehet csak azért van, mert túl keveset voltam társaságban kiskorom óta? Javarészt csak az iskolában voltam emberek között, azon kívül szinte sosem, alig.
Zavar ez a dolog, utólag az jut eszembe általában, hogy nem is olyan voltam amilyen szerettem volna lenni, vagy kellett volna. De arról, hogy milyen legyek, viszont lövésem sincs. Észre sem veszem ezt az egészet, csak úgy jön.
Mintha csak egyedül mernék önmagam lenni.
Okozhatja ezt csupán a tapasztalatok hiánya, vagy más okok is lehetnek a hátterében?
20F
Ez kifogott rajtam, törnöm kellett rajta a fejem. :/
1. Macska
2. Patkány
3. Egér
De pont ezt nem kellett volna. :T De nem baj.
Ez egy onertekelesi proba vol. A tudattalanodbol hivtad elo.
Az elso allat azt mutatja, hogy mikent velekedsz azon, hogy hogyan latnak teged az emberek. Persze ezt kepletesen ertettem. Ne magara az allatra, hanem arra gondolj, ami elsokent beugrik neked a macskarol.
Most jon a masodik allat, a patkany. :DD Ez azt mutatja, hogyan latod onmagad. A belso ened. Es ezt is kepletesen kell venni.
No, a lenyeg itt az volna, hogy a macska es a patkany kozott hatalmas az ellentmondas. Pont ugy, mint a kutya-macska verzional.
Ezen gondolkodj el.
A harmadik alat az eger volt. O az, aki lenni akarsz.
Itt is hatalmas az ellentet az elso allattal szemben. A kerdesed is erre iranyul, szoval nem mondok ujat, de hatalmas a diszharmonia akozott, aki lenni akarsz es akit mutatsz .
Viszont a patkany -eger rokonszenvez. Tehat megis tudod, hogy milyen iranyba akarsz haladni, tolunk csak a kezdo lenduletet varod,igaz?
Most nevethetsz, de tudnod kell, hogy ezt pszichologusok is alkalmazzak.
Gondolkodj el ezen!
Hat ezt at kellett volna olvasnom, mielott elkuldom.
Nem baj, koran van meg. ヘ(^_^)ヘ
Nekem ez humbuknak tűnik, mert akármire rá lehetne húzni így sok mindent.
Annyit tudok, hogy nem akarok aranyosnak, komolytalannak tűnni.
Amit általában az arckifejezés okoz, például, hogy mosolygok.
De a beszédstílusban egyáltalán nem tudom, egyszer így beszélek, egyszer úgy... :S
Gondolj,amit akarsz róla,én azért megpróbáltam.
Miért nem akarsz komolytalannak tűnni?
Miért nem akarsz önfeledten mosolyogni? Az emberek mindig az ilyen kisugárzású emberek felé nyitnak. Neked is extrovertáltabbnak kellene lenned.A komorság már megint csak egy újabb álca.Bár ez adhat lelki problémákból is.
A hideg,rideg embereket,akik úgy tűnnek, mintha kiöltek volna belőlük minden érzést, nem igazán keresik. Talán ez a célod?
Egyébként,hogy alátámasszam a próba igazát,a macska is aranyos. Te pedig ezidáig mindenkinek jó pofiztál. Ezek nem véletlen összefüggések. Ezek tények,kérlek. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!