Az alábbi család gazdag véleményetek szerint?
Nagy kertes ház. Minden családtagnak külön asztali számítógép (amit most már kezdenek egyre kevésbé használni), laptop, van, akinek még tablet; mindenkinek vagy a család több tagjának saját nyomtatója és szkennere van, a gyerekeknek van saját tévéjük, van fénymásolójuk. De a kocsijuk átlagosabb márka (nagyon nem akarok pontosítani), szóval nem ilyen BMW meg ilyenek. Viszont mindkét szülőnek saját kocsija van. Okostelefonjaik vannak, nem iPhone, hanem például Samsung vagy Nokia. A gyerekeknek viszont nem kapnak saját kocsit. Van egy kutyájuk és egy macskájuk. A kutyát járatják kutyaiskolába.
Ti őket gazdag vagy csak jómódú vagy milyen családnak neveznétek?
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó: a morlaizálás azért volt fölösleges, mert én csak feltettem egy kérdést, az se mondtam, hogy magamról írok-e, és hát persze, van hátránya a techniknak, de azért ha lehet választani, én sem a gyertyát választanám, mert gyertya mellett olvasni káros a hátnak (odagörnyedsz, hogy láss) és a szemnek is. Nézd meg a régi szerzeteseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!