Csak én járok így, vagy tényleg sok ember ilyen zavaros? (Többi lent)
Szerintem olyan is van, amikor a emberek többnyire tudják, hogy mit akarnak, csak nem tudják megfogalmazni, illetve bólogatnak, keresik az összhangot bárkivel.
Én is így szoktam járni, azt gondolom valakiről, hogy hasonló az életszemléletünk, érdeklődési körünk, szerintem kérdéses az is, hogy minek hatására változik meg? Én pl. az ilyent úgy élem meg mindha direkt eltávolódnának tőlem, talán nem épp az életszemlélet miatt, hanem személyes okból.
Legalábbis azt gondolom, hogy nem stílusból és véleményből állnak az emberek, nem mindig elsődlegesen határozzák meg az összhangot és egyetértést.
(bár vannak olyan stílusok és szemléletek, amiket nagyon ellenzek, de amikor nem, pl. általában olyankor szoktam nagyon "előadni" azt, hogy mennyire teljesen egy szemléleten vagyok egy emberrel, amikor kedvelem az embert, egyetértek vele.
Később, amikor megtanultam nemet mondani, és már nem vagyok olyan, hogy a hozzám "közel"állókkal barátilag egyetértsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!