Miért ilyenek a magyarok?
Ha valaki elhalad előttük utcán,buszmegállóban bárhol.Vagy valakinek csinos a ruhája stb...azt bámulják,jó sokáig.
Ezt külföldön nem tapasztaltam.://
hány napot voltál külföldön?
ott is emberek élnek, emberi tulajdonságokkal
nem tudom ki írt, de gratulálok a lepontozásokért, hogy milyen alapon találod hasznosnak vagy haszontalannak a választ, azt meg indokolni a büdös életbe nem lehet
én elmondhatom neked, hogy egy éve vagyok kint, és a különbség az, hogy itt jobban beszélnek angolul, jobb a fizu és több a biciklis, ja és más nyelven beszélnek..
de az, hogy van olyan ember aki bámul és van olyan aki csak rádpillant abban nem vettem észre nagy különbséget
ez az általánosítás annyira gyerekes még ha felnőtt csinálja is, hogy lehet ilyet mondani, hogy a "magyarok" meg a "magyar hozzáállás" míg Magyarországon éltél nem tudom hány évtizedet külföldön, több hetet, hát korrekt összehasonlítás le merem fogadni..-_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!