Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azt szeretnem megtudni, hogy...

Azt szeretnem megtudni, hogy a sok lány miért bukik a páva fiukra? Egyszerüen nem értem.

Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Nincs más az étlapon.
2015. aug. 27. 15:43
 2/7 anonim válasza:
Trófeapasi...
2015. aug. 27. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezek a fiúk sokat adnak magukra és ez szerintem sok lánynak bejön...gondolom menőbb velük megjelenni bárhol, habár nekem speciál nem jönnek be.20/L
2015. aug. 27. 16:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem bukom rájuk :P 14/L
2015. aug. 27. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:

mert van más is rajtuk kívül?én nem láttam....

gondolom leszűrted,hogy nem bukom rájuk...

akik buknak rájuk,azoknak hatalmas ízlésficamuk van

2015. aug. 27. 18:09
 6/7 eznemlényeges ***** válasza:
Még hozzá kéne tenned hogy nagyképű bunkók. És azért buknak sokan rájuk, mert azok a bulizós csajok/ nyitottab, és sokkal "menőbb" felvágni egy ilyen csírával mint egy normális/csendesebb fiúval. Ezek csak beszélnek, általában lószart sem érnek, ha bunyóról van szó. Csak pofáznak azt ha beverem a képüket csak néznek.(15/f vagyok, átlagnál izmosabb). Én a csendesebb emberekkel barátkozok, akik igazi barátok , nem csak haverok.Na de már eltértem a kérdéstől, ama viszont látásra.
2015. aug. 27. 18:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat ès teljesen igazatok van mindenkinek most már rájöttem én is hogy a sok idiota pláza cicák buknak a pávákra :/ tökre undorito hogy 14 éves lányok hazaállitanak egy tapintatlan pávával szerintem a szülök sirva fagadnának azonnyomban.
2015. aug. 28. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!