Miért látom magam dagadtnak ha már így is sovány kategóriába estem? De csak azt látom MEKKORA COMB mikor mások meg azt mondják "hízz kicsit ez már túl sovány" Mért látom én másképp?
Elég durva diétát folytatok, naponta egy két gyümölcsöt és maximum egy marék főtt ételt, eszem, nem eszem fehér kenyeret, nem eszem csokit, csipszet, kedvenceim voltak a Nutella és a gumicukor de azt se eszem már meg, nem merek enni még akkor se ha úgy érzem kilyukad a gyomrom inkább alszom olyankor..Ma ettem egy barackot, kevés szöllőt, egy tánylr levest és amikor előttem evett öcsém, kiszedtem egy igen kis aprócska hús darabot, nagyon elfogott a vágy de olyan bűntudatom van, esküszöm nagynak látom a ahsam, magam, dagadtnak :'( Miért?
157 cm vagyok és 41 kg
17/L
Ha tudatosan táplálkoznál és tudnál a megfelelő kalóriabeviteledet akkor nem így viszonyulnál az egészhez és ennél rendesen,de fejbe vannak gondok neked.
De az ilyen embereket nem értettem,tudatosul bennük, hogy baj van, tudják hogy ez így nem jó, nem egészséges (ezért is tetted fel a kérdést), de nem akarsz küzdeni azért hogy ne legyél anorexiás,csak lélekben kéne erősnek lenned és akkor semmi bajod nem lenne.
Testképzavaros vagy...
Pedig ha ilyen a "családod",akkor pláne kéne keresned egy szakembert.
Hidd el,nem lehetsz kövér,nem kell ezt tenned!
Idősebb testvéred nincsen?
Jó azért kicsit túloznak a válaszolók.
Ismertem nagyon vékony madárcsontozatú embereket, egyszerűen ilyen volt a genetikájuk.
Anorexia? Írd be a googleba, hogy anorexia. Ha hasonlítasz valamelyik képre akkor vagy anorexiás, nem akkor ha vékonyabb vagy mint az átlag.
Kihez hasonlítod magad? Ha felülről lenézek én is nagy hasat látok, de ha oldalról nézem magam, egyből sovány vagyok. Milyen az ideális test amiben élni akarnál?
13.
De ő nem genetikailag ilyen, hanem TUDATOSAN!! Ráadásul még kövérnek is hiszi magát!
Egy testképzavarosnak és pszichésen beteg embernek aztán mondhatod, hogy nézzen tükörbe! Ő nem azt fogja látni, amit te! Hanem kövérnek fogja látni magát! És addig fogja sanyargatni magát, amíg kórházban fog kikötni, mivel nincs 1. szülői támasza, aki helyrebillentené az agyát 2. nem biztos, hogy bárkihez is tud fordulni segítségért a közvetlen környezetében!
Ezért kérjük a kérdezőt, hogy forduljon szakemberhez, pszichológushoz, mert ő TUD RAJTA SEGÍTENI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!