Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen ellenségesek...

Miért ilyen ellenségesek sokan a bevándorlókkal, ők is emberek?

Figyelt kérdés
Nagyon megoszlóak a vélemények velük kapcsolatban. Értem én, hogy sokan vannak, ha úgy vesszük, ingyen élnek, kapnak ellátmányt, szemben akár a magyar hajléktalanokkal, engedély nélkül jöttek, nem látjuk őket szívesen, stb. De! Ők is emberek, miért kell ennyire elutasítónak lenni velük? Nem lehetne egy kicsit belegondolni a helyzetükbe? Valószínűleg ők sem örülnek, hogy az otthonukban háború dúl és el kellett hagyni! Ti mit szólnátok, ha van egy kialakult életetek és egyszer csak kitör a háború és mennetek kell, de nincs hova? Örülnétek, ha titeket is így fogadnának? A legtöbben értelmes, jól szituált emberek, okostelefonnal járkálnak, szóval feltételezem az otthonukban tanult, dolgozó emberek voltak. Miért kell őket így megalázni? Nem arra gondolok, hogy akkor persze fogadjunk be mindenkit és várjuk őket tárt karokkal, de aki már egyszer itt van, szerintem lehetne kicsit emberibben is hozzájuk állni, ha megkérdeznek valamit, akkor nem kiosztani őket, hanem segíteni nekik-ez annyira nehéz??? Helyette mindenki csak szidja őket, undorító, ahogy viselkednek velük! Aztán még csodálkozunk, ha vernek-erőszakolnak vagy megtámadnak minket? Szerintem ők is szeretnének békében élni és új életet kezdeni, ha az otthonukban nem folytathatták a régit, ha segíteni nem is áll módunkban őket, gátolni miért kell? Emberek vagyunk, viselkedjünk is úgy, nem férgek! Mi erről a véleményetek?

2015. aug. 26. 17:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer régen valami ilyesmivel kezdődött az is amiért mondjuk mára a VIII. kerület kerülendő sötétedés után, így kezdődött amiért Gyöngyös hirhedt lett, folytassam?
2015. aug. 28. 06:10
 12/12 anonim válasza:
48%
Akik nem tudják a választ azok várják ki ennek az egésznek a végét.Mert ezek nem véletlenül özöllenek be európába. Én egy határmenti faluban lakok és sajnos elég sok a bevándorló erre fele.Ahogy csoportokban vonulnak végig az utcán,nyitogatják fel a kukákat.A használtruha gyűjtőket kifosszák és ami ruha nemkell egész egyszerűen ledobálják a gyűjtő mellé.Ahol ők járnak tele van minden szeméttel.Nemtudnak kultúráltan viselkedni,ez az oka annak,hogy ellenségesek az emberek.
2015. szept. 1. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!